„Левски“ осъди остро инцидента с полицайката

„Левски“ осъди остро случилото се на вчерашния мач с ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски“. Тогава бомбичка полетя от сектор с фенове на „сините“ и заради нея пострада полицайка.

[ad id=“225664″]

Тя беше закарана по спешност в болницата, където ѝ беше направена операция, за да бъде спасено зрението ѝ, защото стъкла попаднаха в окото ѝ. Тепърва предстоят още хирургически намеси.

От клуба обявиха, че са категорично против всяка форма на насилие и призоваха за пълно разследване на инцидента. А извършителят да бъде открит и да бъде наказан с цялата строгост на закона.

[ad id=“263680″]
Ето какво написаха от „Левски“ в декларацията си, която публикуваме без редакторска намеса:

„ПФК „Левски“ осъжда остро случилото се по време на вчерашното гостуване на нашия отбор на „цска-софия“ в мач от XXX кръг от Първа Професионална Лига, проведена на Националния стадион, и изразява своята категорична позиция срещу всяка проява на насилие.“

[ad id=“236993″]

„Клубът настоява да бъдат изяснени всички факти и обстоятелства, свързани с този случай, както и да се установи извършителя на това деяние. ПФК Левски пожелава на пострадалия полицай бързо и пълно възстановяване“, написаха от „Левски“.


image0 (9K)