Латино емоции тресат героите от турския сериал „Безмилостен град“

Тази вечер в поредния епизод от турския сериал „Безмилостен град“ сценаристите сякаш са зациклили и нищо съществено не предлагат на зрителите.

Манипулаторката Шениз, никой не се съмнява, успява да убеди Агях, че Недим е баща на детето на Джерен. Чичо му отива в стаята на „младоженците“ и иска момичето да ги остави сами с племенника му. Разплакан, той пада на колене пред Недим и му се извинява, че не е успял да изпълни обещанието си да му намери подходяща съпруга.

Джерен иска от Шениз да ѝ даде отделна стая, защото отказва да спи в едно легло с Недим.

Недим от “Безмилостен град” в доскорошна връзка с дъщерята на Есма султан

Сехер се обажда в полицията, за да подаде сигнал срещу семейство Карачай, за да защити дъщеря си. Униформените се намесват, а Джерен предава семейството си с лъжата, че бракът ѝ е по желание. Дори гони Сехер от къщата, показвайки готовност да подаде жалба срещу роднините си. Използвачката стига дотам, че не пуска сестра си при болния.

Сехер опитва да бъде любезна с Шениз и я моли да развали брака. Но Шениз ѝ отговаря, че Джерен няма да си тръгне, защото е алчна, а Сехер, ако иска, може да се върне със семейството си на село.

Джемре пита за колко милиона се е продала сестра ѝ.

В “Безмилостен град” Дженк признава, че е блъснал Надим и го е осакатил

Дамла се възмущава от решението на майка си. Дженк пита Шениз защо е оженила Недим за онова момиче и иска от нея поне една логична причина за този брак. Тя е пресметнала, че всичко това е в негова полза и му го казва, но синът ѝ не желае да влиза в подобни схеми.

Джемре среща Дженк в коридора и го пита дали е говорил с майка си.

Сехер заявява, че няма да напусне имението.

Агях вини себе си за всичко.


image0 (9K)