Ламбо – за голямата любов, прегрешенията и рака

Миналата година щяхме да направим 50 години заедно, каза големият актьор спомняйки си за своята съпруга.
Стефан Данаилов разказа за голямата си любов, съпругата си Мария в интервю за предаването на Би Ти Ви „Тази събота“.

[ad id=“225664″]

„Аз съм й бил верен, но съм и походвал. Миналата година щяхме да направим 50 години заедно“, признава Данаилов. Легендарният актьор откровено заяви, че смята, че е подходил малодушно спрямо нея, като не й е казал, че ще даде името си на сина си от Ирен Кривошиева Владо в опит да не нарани някого.
Данаилов заяви, че съпругата му е разбрала за Владо на два етапа, като за първи път е научила, когато Владо току що е бил роден. Когато момчето е станало на 16 години, Кривошиева му се обадила и му казала, че е време Владо да получи фамилията на баща си. Тогава обаче актьорът не казал на Мария, за което сега много съжалява.

[ad id=“263680″]
Относно това дали са успели да се сбогуват един с друг, Данаилов разказа, че, когато е бил болен, са успели да прекарат доста време заедно.
„След химиотерапията имах проблеми с имунната система и не трябваше да излизам. И така аз на едното диванче, тя на другото у дома. Тя обаче усещаше и казваше: „Ламбе, Ще си отивам“. Държеше се, докато влязох в ремисия.
И до сега й говоря. Има едно кандилце с нейна снимчица и преди лягане минавам и й казвам „Лека нощ, Мери“. Аз съм суеверен, не го ли направя – нещо ще ми се случи“, разказа той.

http://BNews.bg


image0 (9K)