Ламбо е между живота и смъртта, в моменти на проблясъци пита за сина си

След като по-рано днес лидерът на БСП Корнелия Нинова разкри какво е състоянието на големия български актьор Стефан Данаилов, на 5 ноември следобед се появиха още притеснителни детайли за случващото се с Ламбо.

Актьорът все още е медикаментозна кома, съобщават негови близки, цитирани от бТВ. Данаилов е на апаратно дишане в реанимацията на Военно медицинската академия. От там казаха, че информация ще предоставят единствено на близките му.

Любимият на поколения български зрители актьор бе приет във Военномедицинска академия заради проблеми с белите дробове. Преди време той претърпя операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване. Страда и от паркинсон. Зарова лекарите прецениха, че е разумно да го поставят в медикаментозна кома.

„В моменти на проблясъци пита за сина си Владко. Момчето дойде да го види, беше тук два дни, спешно прелетя от САЩ. Но си замина“, разказа пък Вежди Рашидов.

Председателят на парламентарната комисия за култура и медии непрекъснато е държан в течение за състоянието на своя приятел и прави всички по силите си да помогне.

„Ходех при него, виждах го. Не е добре, Стефан”, каза сутринта с болка Нинова в студиото на бТВ. Тя изрази надежда, че големият актьор ще се възстанови. „Пожелавам му го”, каза Нинова и добави, че Ламбо е липсвал много на партията през приключилата кампания.

 

 


image0 (9K)