Кючекът на Криско и Галена – ретро към зората на фолка

При Криско и Галена няма неизпълнения обещания, а предизвикателствата не са им чужди. След като само преди седмица в Шоуто на Николаос Цитиридис обещаха, че ще направят най „бруталния кючек“, който ще гърми в дискотеките на всеки час… той вече е факт.

Преди по-малко от час, в музикалните платформи се появи „Кавала кючек“! Песента е ретро препратка към далечната 2006 година, когато бяха създадени едни от вечните чалга хитове.

Очаквано… видеото е заснето в меката на поп-фолка – Димитровград и то не къде да е, а баш на табелата за вход в града.

Криско носи дълга черна перука, имитирайки визията на певецът, създал песента „Гот ми е“ – Джони. Не е изключено това да е бъде и Щилиян, който пък изпя „Черни огнени очи“. А защо не и Магапаса?

Край него има група музиканти, а клавирът заема почетно място на първа линия.

Изненада е и комичната поява на Маги Халваджиян в клипа, за който пък вчера тръгнаха слухове, че ще става баща на 53-годишна възраст.

Галена нахакано показва как върти кючек – нещо, което умее да прави повече от добре и до ден днешен практикува по нейни участия, редом с няколко шота, които пие… без ръце.

Звездата на Пайнер е избрала визия от хита и „ЧУПКАТА“, като е облечена в атрактивен блестящ тоалет и прическа-хит за „онова време“.

trafficnews.bg

 


image0 (9K)