Къщата на Big Brother „се тресе“ поради любовен триъгълник

Българският шоубизнес в ниските нива – плеймейтки, футболисти, риалити звезди и „известни с известността си“, е толкова малък, че изненади винаги могат да се получат. Често те са причина за скандали, от типа – „буря в чаша вода“. Този сезон на Big Brother е пореден пример в това отношение. Оказа се, че две от дамите в телевизионното шоу са споделяли ласките на един и същ мъж.

Никита се превърна в най-мразената личност в Къщата, но и тя не остава длъжна на уж големите звезди. За да уязви Златка Райкова тя вчера призна, че с нея са имали креватни преживявания с общ мъж.

Има неща, които аз мисля, но не е удачно пред всички камера да ги казвам. Те няма да ти харесат и не искам напрежението да ескалира. Светът е малък. Емануела ме усети с поглед, ако ме усетиш и ти… добре. То е свързано с нещо извън къщата. В една връзка са двама души, не са трима„, заяви Никита пред Златка.

Русата плеймейтка пък реши да се прави на непукист и атакува от своя страна, че не трябва да има недомлъвки и нея няма какво да я притеснява.

В крайна сметка Никита призна с недомлъвки, че Райкова е спала с настоящето й гадже Борислав.

Боби Ръгбиста също беше част от това риалити през годините, а с Никита са заедно вече над 5 години. Очаква се скоро той да се появи в шоуто и съвсем да изкара на преден план любовния триъгълник. Не се знае как ще реагира Благо Джизъса на цялата любовна дандания. Видимо обаче не му стана приятно при изтеклата информация, коментира dnes.bg


image0 (9K)