Кървавата майка от Сандански: Мъжът ми искаше да ме убие

Появи се ново шокиращо обвинение от страна на 32-годишната Кристина от Сандански, обвинена, че е убила двете си деца, към бащата на невръстните жертви.

„Удари ме по главата и ми се закани: „Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от РУ-Сандански, която скочи от блок в София”, пише в жалба до полицията, подадена на 2 ноември жената по адрес на мъжа, с когото са живели на семейни начала, съобщава Faktor.bg. Във въпросната жалба тя прави шокиращи признания за това как се държи с нея бащата на двете й деца Георги. „Ще ти упражня такова психическо насилие, че няма да можеш да издържиш”, заканил се той. За този побой Кристина си е извадила медицинско свидетелство, пише „Монитор“.

Хронологията на събитията показва, че младата жена се запознава с Георги през 2014 година. Малко след това решили да живеят заедно. Кристина, която закла двете си деца по жесток начин твърди, че през последните 6 години е подложена на непрестанен тормоз, насилие и психическо издевателство. След всеки пореден побой тя пускала жалба в полицията, но не си вадила медицинско свидетелство. За насилието и драмите в живота на Кристина свидетелства и брат ѝ Илиян Дунчев. След убийството на племенниците му, той се прибрал незабавно от Австрия, където работи и живее през последните 10 години. „На 26 ноември тази година съдът в Сандански трябваше да даде ход по нейно дело срещу Георги за тормоз и домашно насилие. Последните дни преди убийството на децата сестра ми е била под тотален психически тормоз и насилие от страна на Георги и адвоката му Ангел Белички. Кара ли са я да се откаже от жалбите си, от съдебното дело и адвоката си. Принуждава ли са я да подпише абсурдно съгласие, че децата остават в къщата на Георги, че тя ще ги вижда само два пъти месечно, при условие обаче, че и тя остава да живее в същия дом. Всичко това е разказала на майка ни само дни преди кървавата драма“, разказва братът на обвиняемата.

Публикувано със съгласието на BNews.bg

 


image0 (9K)