Къде не бива да криете пари в дома си?

Всеки се старае да скрие парите си така, че дори крадец никога да не ги открие.

Често ги оставяме на места, неподходящи за това, не само от гледна точка на сигурността, но и на езотерична, пише Actualno.com. Винаги трябва да вземете предвид факта, че крадците имат известен опит в бързото намиране на домашните „скривалища“. Фантазията на хората не е толкова безгранична и голяма част от тях държат парите си на едни и същи места.

Къде проверят първо крадците: проверяват кутиите, в които се съхраняват бижута, след което търсят пари във вазата с цветя или в саксиите. След това оглеждат мебелите, рафтовете, чекмеджета, купчините спално бельо и книгите, под матрака и под възглавницата.

Не е препоръчително да криете парите си зад картини, огледала и друг декоративни предмети, защото крадците не подминават и тях.

Не особено добър вариант е да скриете парите си в тоалетното казанче, фризера, климатика или бурканите със зърнени храни в кухнята.

Вграденият сейф остава най-сигурното място.

Специалистите по езотерика имат „черен списък“ на местата за съхранение на пари. Те съветват банкнотите да се пазят от огън и вода. Не е добре да се съхраняват близо до камината или печката, защото ще „изгорят“ или ще се „изпарят“ пред очите ни. Също така не се препоръчва да оставяте пари в банята и тоалетната, в противен случай те ще „отплуват“ далеч от вас.

Спалнята не е най-подходящото място за съхранение на спестяванията ви, защото там те ще „спят“ и няма да се множат.

Коридорът също е неблагоприятно място, тъй като там се „просмуква“ негативната енергия отвън.

Езотериците са на мнение, че най-положителната енергия у дома е в кухнята. Все пак не забравяйте, че най-безопасното място за вашите пари е банката, където ще „нараснат“ с лихва.


image0 (9K)