Къде може да отидем да посрещнем 2018 г.

Ски курортът Зелден винаги е бил популярен сред почитателите на зимните спортове. Тук ще се срещнете с още ентусиасти.

[ad id=“225664″]

Трасетата са с различно ниво, включително и за начинаещи. Навсякъде ще ви посрещне празнична украса. В съчетание със заснежени улици, преживяването ще е страхотно. Отличен избор за семейна и романтична почивка.

В новогодишната нощ централната улица на Зелден се изпълва с артисти, необичайни шоу програми и празнична музика. Определено няма да ви е скучно.

Приказната Прага

Опитни пътешественици ще ви препоръчат Прага точно през новогодишния сезон. В този период градът е особено красив и наподобява илюстрации в приказка. Разбира се, ще трябва да се въоръжите с прилична сума за храна и настаняване. Столицата предлага по-ниски цени през коледния сезон, сравнено с други популярни дестинации.

 

Германия

Препоръчваме да отидете в Герамния. Изберете си Кьолн, Нюрнберг, Мюнхен или пък Берлин. В навечерието на празниците тук се организират едни от най-ярките коледни базари. Опитайте от знаменития глинтвейн, колбасите, джинджифиловите хлебчета и т.н. На всяка улица цари вълшебно настроение.

 

 

Франция

Много туристи избират топлите месеци, за да посетят Франция. Действително в това има преимущества. Навсясъде е зелено, цветята са цъфнали, слънчево и топло е. През зимата обаче тук цари неповторима магия – особено около Айфеловата кула, Триумфалната арка и Елисейските полета.

 

Прибалтика

Ако търсите бюджетен вариант за почивка в Европа, препоръчваме да хвърлите поглед към Прибалтийските страни. Отново преживяването ще е незабравимо. Нова година на море Още няколко дни топлина, но без сняг и мандарини. Защо пък не?

Тайланд

Това е най-популярната дестинация за почивка в навечерието на Нова година. Изберете шумния Банкок или пък райските острови Пукет и Самуи. Тайландците всяка година организират потресаващо добро шоу за гостите си.


image0 (9K)