Курумбашев за партията на Слави: Сега за Слави Трифонов идва тежкия преход

Бившият продуцент на „Ку-Ку“ Петър Курумбашев с коментар за новоучредената от Слави Трифонов партия „Няма такава държава“ в ефира на бТВ:

„Всички анализатори трябва да са благодарни на Слави, защото имаха какво да пишат през целия август. Виждам тук аналог с Димитър Бербатов, който преди време всички го обсъждаха денонощно – колко пари взема, защо в Манчестър Юнайтед играе добре, а в националния – не. Накрая той каза „ОК, хора, щом е така, напускам националния“, а те скочиха – „ама, защо напускаш националния“.

Ето сега да видим – какво се излъчва след 22,30 по бТВ? Хората ще оценят, че не е лесно 20 години да правиш такова предаване и да поддържаш гледаемост“, каза Курумбашев, но водещият на Сутрешния блок на бТВ Антон Хекимян реши да защити шефовете си и каза, че и сега има гледаемост в този час.

Курумбашев коментира и появилата се информация, че на партията може да не ѝ бъде позволена регистрацията, защото името ѝ уронва по някакъв начин престижа на страната:

„Преди години имахме отказ за регистрация и за „Народно движение Ку-ку“, тъй като било неуважително да има „ку-ку“ в името“.

По думите му обаче, за да има успех една партия, не означава тя да бъде регистрирана в съда, а да има структури – например в Смолян.

Курумбашев призна, че сега за Слави Трифонов идва тежкия преход: „Едно е да задаваш въпроси, друго е да даваш отговори“.

Относно политическия проект, той смята, че от страна на бившия шоумен трябва да се покаже по-голяма прозрачност и публичност. Той призна, че не е получавал покана от самия Слави за участие в партията му.


image0 (9K)