Куп пари засипват 2 зодии до дни

Някои хора са родени под щастлива звезда. Да, това определено може да се каже за представителите на два зодиакални знака. Причината за това е, че те внезапно ще забогатеят до края на месец юли. Това пророчество направи астроложката Наталия Коляда.

Ето кои са двете зодии, които внезапно ще забогатеят до края на юли:

Лъв

Тези дни ще видите това, което преди е било скрито от вас. Можете да станете собственик на „ничии“ пари, вещи или имоти. Все пак не забравяйте да се грижете за здравето си – то е по-важно от всяко богатство!

Не се преуморявайте в работата, почивайте повече. „Знайте, че дори да не влагате много усилия в офиса, то парите пак ще потекат по един или друг начин към вас. Ще имате късмета да получите неочаквани оферти, отстъпки, бонуси, подаръци, добри материални благинки“ пояснява астроложката Наталия Коляда.

Водолей

Скоро проверете портфейла и картите си – те може да съдържат пари, за които не сте знаели и/или очаквали. Дори и да не вярвате на баланса, то знайте че има и още – сякаш с магическа пръчица предишните ви задължения ще изчезнат.

Редом с това ценни неща ще ви бъдат предоставени безвъзмездно, а разни услугите ще ви бъдат предлагани безплатно. И не само това – като в приказка към вас ще потекат потоци от пари. „Не си блъскайте главата да се чудите как джобовете ви ще се напълнят с пари – всичко ще се случи изведнъж и неочаквано“, казва астроложката Наталия Коляда.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)