Купа Драг се проведе в Икономическа зона София-Божурище

За поредна година шосейното колоездачно състезание Купа Драг се проведе в Икономическа зона София-Божурище, управлявана от „Национална компания индустриални зони“.

Изпълнителният директор на НКИЗ Антоанета Барес даде старт на надпреварата в събота, в която участваха над 180 състезатели разделени в десет категории. „Национална компания индустриални зони“ винаги е показвала своята социална ангажираност към различни каузи. Затова сме изключително доволни да подкрепим това състезание, което има за цел не само да покаже висок професионализъм. Но и да промотира спорта в името на здравето“, беше категорична г-жа Барес.

Купа Драг събра на едно място професионални велосъстезатели от различни възрасти. По този начин освен възможност за изява и добро представяне, по-малките имаха шанса да се срещнат отблизо с по-големите и да се вдъхновят от тях. Най-малките участници бяха на възраст 6 години, а опитните колоездачи се състезаваха в група Мастерс 2 – за професионални състезатели над 50 години.

В най-оспорваната категория – „Мъже Елит“ – първи се класира Мартин Папанов (Хемус 1896). Второто място остана за Марио Сочев (Спортен клуб Драг), а третото – за  Иван Ажи (Цар Симеон – Пловдив).

Целият отбор на Спортен клуб Драг благодари за подкрепата на „Национална компания индустриални зони“ като връчи на изпълнителния директор Антоанета Барес специален плакет.


image0 (9K)