Кубрат Пулев ще се боксира през март в Лос Анджелис

Следващият мач на Кубрат Пулев ще бъде на 23 март в Лос Анджелис.

Официалният претендент за световната титла в тежка категория на бокса вече тренира на американска земя. Той даде обширно интервю, в което разказа за живота си, първите стъпки в спорта и следващите цели.

„Ако трябва да бъда честен с вас, то няма с какво да ви се похваля в личен план. Имам предвид дете или нещо с приятелката ми. Нещото, което обаче не сме анонсирали с екипа ми е, че следващият боксов мач, в който ще взема участие ще бъде на 23 март в Лос Анджелис“, разкри Кобрата пред американското издание „bwtalkingsport“.

Запитан дали има съобщения, които иска да предаде на всички опоненти, които го избягват, българинът добави: „Разбира се. За пример мога да дам това, че Дилиан Уайт отказа да се бие с мен. Той се държеше така, сякаш е голямата работа, а накрая избяга. Интересно е, че и Джаред Милър действа така, отказвайки да се бие с мен.“

„За моите почитатели, всичко, което мога да кажа е, че много скоро ще се боря за световната титла и ще спечеля! Оценявам и много ви благодаря за мощната подкрепа, с която винаги ме мотивирате“, сподели още Кубрат Пулев.

Все още не е ясно името на съперника му.

Последният мач на Кубрат Пулев бе в края на октомври в „Арена Армеец“. Тогава той победи Хюи Фюри и се превърна в официален претендент за пояса на IBF, който в момента е притежание на Антъни Джошуа.

 

Източник – bTV


image0 (9K)