Кубрат Пулев: Готов съм да се бия за световната титла

Боксьорът Кубрат Пулев показа самочувствие пред микрофона на американската репортерка Хелън Йе. Българската звезда в тежка категория показа, че си е научил урока и не целуна сексапилната журналистка, но даде ясно да се разбере, че се смята за по-добър боксьор от Анди Руис и е готов да стане световен шампион.

Кобрата коментира евентуалния реванш между Антъни Джошуа и Руис, като заяви, че според него британецът ще загуби за втори път.

Българинът вече няма търпение да се качи на ринга и да се бие за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). Той е официален претендент от година и половина и смята, че това е прекалено дълго време.

“Готов съм да се бия за световната титла. Всеки ден съм в залата. Не тренирам много здраво, но тренирам добре и чакам този мач. Аз съм официален претендент на IBF от година и половина и мисля, че сега е моментът, може би директно с Анди Руис, защото аз съм претендентът.

Руис е много, много добър боец – силен, много бърз, но аз мисля, че съм по-добър боксьор. Готов съм да се бия и искам да се бия за този колан. Подготвен съм много добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда световен шампион”, заяви с увереност Кубрат Пулев.

 

Източник – БНР


image0 (9K)