Крум Зарков: От вчера животът в парламента изцяло зависи от ДПС

БСП ще обикаля страната до края на годината, за да оформи своята „Визия за България“, през последния месец са проведени над 150 срещи, съобщи той

„Политическата обстановка от вчера е качествено нова – животът в парламента изцяло зависи от ДПС.“ Това каза пред журналисти заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков преди пленума на партията, на който той ще представи доклад за приоритетите на БСП в Народното събрание, предаде „Фокус“.

[ad id=“225664″]

„Предстои ни важно заседание, на което ще обсъждаме приоритетите на БСП в парламента, но знаете – за нас този парламент е изчерпан. Ние се обявихме за предсрочни избори. За това една от най-важните точки, които ще разгледаме днес, е за актуалната политическа обстановка. В нея председателят на партията Корнелия Нинова ще направи анализ на новата политическа обстановка, защото от вчера тя е качествено нова. Животът на парламента, вече зависи изцяло от ДПС. Дали Патриотите и ГЕРБ ще приемат техните условия, за да ги накарат да се регистрират в зала?“, запита Зарков.

БСП ще обикаля страната до края на годината, за да оформи своята „Визия за България“, каза още Крум Зарков. Той отчете, че през последния месец са се провели над 150 срещи по „Визия за България“. По думите му този проект трябва да даде нова перспектива на страната.

„Ще обобщим резултатите и ще видим как ще продължим напред“, заяви Зарков. „С „Визия за България“ отиваме отвъд един изборен цикъл. Искаме да начертаем политически път за България и него ще отстояваме на всички избори, които идват в следващите месеци“, заяви още заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“.

[ad id=“263680″]

Той обясни, че дневният ред включва още промени в Националния предизборен щаб, защото БСП започва подготовка за избори.


image0 (9K)