Кристина Кастаньо: Любимата ми роля е „червенокосата мръсница“ Юдит Бекер от „Новите съседи“

Кристина Кастаньо е известна с ролята си на „червенокосата мръсница“ Юдит Бекер от испанския комедиен сериал „Новите съседи“. Тя е родена във Виялба, Испания. Израснала е в Мадрид. На 18 се премества в Мадрид, за да учи журналистика, но неочаквано попада в света на актьорството. През 2000 г. е първата и роля в сериал и следва роля след роля и така тя се превръща в една от най-младите актриси в компанията Телесинко, която произвежда и „Новите съседи“.

[ad id=“272035″]

– Имаш ли нужда от много сила, за да се справиш с два проекта?
– Разбира се… но аз ги обичам. Някои дни съм просто като мъртва, но в същото време съм щастлива от проектите. Това е възможност, която е идва всеки ден. Аз трябваше да оставя социалния си живот, за да се посветя на тялото и душата, за да работя. Както и приятелите с които не винаги имат време да бъдат с мен или обратно… но те истинския приятели и аз ги разбирам.

Това е отговорност, като митичната ти звезда във мюзикъла „Кабаре“…
– Аз не се поколебах за миг. Това е персонаж, който ми харесва. За да се подготвя не беше много лесно, но не и невъзможно… В крайна сметка, с цялото ми уважение към другите, моят герой Лайза Минели е като в Боб Фос филм. Всеки ден, когато снимам давам всичко от силите си за да продължава да се развива героят ми.

– Как ги редуваш със записите на „Новите съседи“?
– Тази година аз съм предана на тялото и душата на тази професия. Аз и се наслаждавам, не спирам и за момент. Ставам в 05:30 сутринта, за да отида в студиото, за да запиша сцените, когато свърша отивам в театъра, където не свършвам по-рано от 22:00… и обратно. Аз съм на мнение, че живеем само веднъж и ние трябва да се възползваме от възможностите.

– Кажи нещо положително в твоя живот, което се е случило наскоро?
– Спрях цигарите.

[ad id=“272035″]

– Идваш от музикално семейство, нали?
– Да. Моето семейство винаги е вдъхвало музикален свят. Родителите ми са били големи фенове. За мен музиката е част от детството ми и сърцето ми. Баща ми свири на пиано, а майка ми пее. Като певица в мюзикъла „Кабаре“ това не е първата ми работа, преди години имах щастието да играя учителка по танци в друг мюзикъл и също съм взимала участие като солист в няколко концерта с музиканта Карлос Нунес.

– Какво може да споделиш за деветия сезон на „Новите съседи“?
– Юдит ще бъде по-луда от всякога. Моята героиня по-рано бе като „паднала на дъното“, след това щеше да падне още. Когато прочетох сценария като актриса бях изненадана. Ще направя всичко възможно да си намеря гадже отчаяно в истинския смисъл на думата.

– Коя е любимата ти роля?
– Определено на Юдит във „Новите съседи“

– Кажи ни някоя твоя мечта.

– Искам да има още сезони от „Новите съседи“ за да продължавам да се снимам в този уникален сериал с прекрасни колеги. Освен това друга от мечтите ми е да си имам дете.

– Вече имаш ли нови проекти?
– Имам два нови филми. Снимките на единия ще започнат скоро, но точно кога не знам, а другия може би като приключва снимките на 9-ти сезон на „Новите съседи“.

15f97dcpa1000g

С гаджето си актьора Даниел Муриел, който имаше специално участие и в „Новите съседи“. Това стана в 7-ми сезон в един епизод. Той игра приятел на Хави. В 9-ти сезон също е потвърден, че ще има специално участие. Двамата са станали гаджета най-вероятно в края на миналата година или в началото на тази година.

cristina-castano-y-antonio-pagudo-lqsa

С колегата си и приятел Антонио Пагудо.

[ad id=“272035″]

Източник: Новите съседи


image0 (9K)