Кристиано Роналдо: Оставам е Реал Мадрид

Носителят на “Златната топка” Кристиано Роналдо официално потвърди за решението си да остане в Реал Мадрид. Така той слага край на спекулациите, че може да напусне.

[ad id=“218001″]

“Да спечеля най-значимите трофеи с моя тим през миналия сезон беше страхотно. Така се чувствах, когато завоювах и индивидуалните отличия. Искам да го направя отново”, заяви Кристиано пред Marca от Шанхай, където е на рекламно турне.

Португалецът все още не е започнал подготовка, но скоро ще го направи. “Ще продължа да работя здраво година след година. Футболът е моят живот, моята страст”, добавя CR7 пред водещото испанско издание.

[ad id=“218001″]

За желанието на голаджията да се раздели с „белите“ се заговори по-рано това лято, след като стана ясно, че той е разследван за укриване на данъци в особено голям размер – около 14 млн. евро. Според информациите тогава Роналдо бил останал разочарован от липсата на подкрепа от страна на клуба.

[ad id=“218001″]

Някои медии дори разкриха как от Реал натискали изданията да не публикуват снимки на Кристиано с екипа на шампионите, докато отразяват новините покрай разследването. Това той приел за крайно обидно.


image0 (9K)