Крисия беше избрана от Дисни да изпее „Let It Go“ от филма- концерт „Замръзналото кралство“

Една от най-харесваните продукции на „Дисни“ се завръща у нас под съпровод на симфоничен оркестър и любими гласове именно в месеца на сбъднатите желания и изненадите. С това идва времето за неочаквания подарък към всички фенове на „Замръзналото кралство“ – специалното участие на Крисия в шоуто на 21 декември в Зала 1 на НДК.

Талантливата певица ще бъде гост-артист в прожекцията на приказната анимация с музика на живо по покана на „Disney Concerts“. Финалистката от детската Евровизия е избрана за специален акцент в шоуто – финалът, съобщи offnews.bg.

„Традиция във всяка държава е за финал на прожекцията да каним популярен изпълнител, който да изпее „Let It Go” в оригинал, заедно със симфоничния оркестър. Този момент е изключително специален и винаги много емоционален. За шоуто в България се спряхме на Крисия, защото освен гласовите ѝ качества, тя и визуално ни напомня на Елза.“ – споделя Сузи Сайтър, основен диригент на „Disney Concerts“.

Така именно на Крисия ще се падне честта и нелеката задача да изпълни емблематичната песен “Let It Go”, която се превърна в платинен хит и спечели „Оскар“. Подготовката за събитието на 21 декември в Зала 1 на НДК вече тече, като паралелно с музикалните репетиции се работи и по костюма на гост-звездата – рокля по образец, наподобяваща тази на принцеса Елза.


image0 (9K)