Кратко описание на най-яките БГ мацки на 2017-а

Бориса Тютюнджиева почти избяга от медийното пространство, но все още мъжете си я спомнят изключително добре. Дългокраката брюнетка е сочна хапка и може да възбуди дори и жените.

[ad id=“263680″]

С едни гърди напред от всички е Дилена Димитрова. Изкусителката, която изгря на конкурса Мис Плеймейт има спиращи дъха прелести. Почти никоя дреха не може да ги скрие. А огромните й балони всеки момент могат да гръмнат. Често тя награбва други красавици, на които пуска по някое палаво езиче.

Плеймейтката Мартина Юрукова е топ бръмчалка и често е определяна като „бясно парче“. Марти има заложби и нажежава до червено атмосферата, когато се появи на сцената и започне да се кълчи.

Още невинно изглеждащата Тита забива всички в земята с огромния си бюст. 18-годишната певица има впечатляващи форми за крехката си възраст. Дано тежкият товар, който носи, не увреди гръбначния й стълб.

[ad id=“225664″]

Фолкфурията Анджелина има какво да покаже. Стегнатият й задник може да причини сериозни здравословни проблеми на мъжете, а перфектната й гръдна обиколка, наблъскана със силикон, е мечата за всеки, който иска да ги мачка.

Половинката на Кубрат Пулев – Андреа не остарява. Певицата е все така секси, както бе и преди десет години. Тя рядко публикува провокативни снимки, но когато го направи много не издържат. Тя има и секси дупе, на което само Кобрата се радва.

Ася Капчикова се тунингова отвсякъде и сега е с нови цици, сочно дупе и изваяно тяло. Капчикова може да се похвали и с шест плочки на корема, което същ си е сериозно постижение.

[ad id=“225664″]

Николета Лозанова е най-желаната жена в България. Тя много добре знае как да провокира мъжете и да привлече тяхното внимание. Всекидневно половинката на Ники Михайлов залива мрежата със снимки, на които е по нищо. Тялото на НиЛо е като изваяно и е блян за всеки мъж, пише „България днес“.

Плеймейтката Нора Недкова си търси гадже! Скандалната блондинка има малка и сочна дупара, такава каквато всеки иска да пляска. Нора се хвали, че е напълно естествена и няма никакви корекции по себе си. Гърдите й са с идеални размери като всичко останало.

http://BNews.bg


image0 (9K)