Красимир Горсов: Петър Христов спаси живота на Мануела

Петър Христов спаси живота на Мануела, това е нещо, за което ще му бъда признателен цял живот, обичам го като брат!

[ad id=“225664″]

Това заяви пред „24 часа“ бащата на ранената през 2007 г. в катастрофа с Максим Стависки Мануела Горсова – Красимир Горсов, по повод убийството на великотърновския бизнесмен. Момичето от Велико Търново продължава да е в будна кома, но именно Христов беше основен финансов благодетел на семейството за нейното възстановяване.

Горсов разказа, че с Христов продължавали да поддържат връзка. Преди 2-3 месеца минал през офиса му и разговаряли как е Мануела.

[ad id=“263680″]

„Не изглеждаше притеснен, усмихнат си беше. Него човек не можеше да го уплаши и дори и да е получавал заплахи, той няма да тръгне да споделя с никой. Каквото и да кажем за Петър, е малко. Знам, че ще се изпишат тонове глупости, но истината е, че Петър беше уникален мъжкар и изключително точен човек. Последните години се справям сам, но когато е имало случаи да не мога да се справя, никога не е отказвал да помогне. Помагаше не само на Мануела, на толкова други хора е помогнал, само че не искаше да се разчува“, каза още бащата на момичето, което беше на 19 години, когато стана катастрофата.

Той изтъкна, че Христов е поел изцяло 3-4 месеца от лечението на дъщеря му в Израел, което струвало 1500 долара на ден.

Красимир Горсов коментира, че няма представа какво би могло да стои зад убийството и че семейството му е в шок.
dir.bg


image0 (9K)