Красимир Велчев: Само големи коалиции могат да свалят ГЕРБ

Партията ни добре разбира, че няма вечни приятели, има вечни интереси, категоричен е депутатът

[ad id=“225664″]

ГЕРБ може и трябва да продължи напред самостоятелно. Вярата в това бе затвърдена след лъжите, които се разпространиха от българските медии и бяха повторени от европейски медии и депутати, от нападките и обвиненията на опозицията. Това каза по БНТ зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Поуките след скандалите, разразили се във връзка с жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в Русе, са, че ГЕРБ може да разчита само на себе си. Валидна е максимата, че няма вечни приятели, има вечни интереси, изтъкна Велчев. Той беше категоричен, че този, който се възползва от свободата на словото, трябва да знае, че носи много голяма отговорност.

„Идват избори. Нормално е да се използват всички средства от всички. Това говори, че ГЕРБ е силна партия, щом всички са против нея. Не може една партия да се изправи срещу нас. Трябва коалиции големи“, коментира депутатът.

[ad id=“263680″]

Никой от ГЕРБ не е притеснен във връзка с предстоящия вот на недоверие по тема „Здравеопазване“, каза Красимир Велчев, цитиран от Дир.бг. По думите му по този начин опозицията показва на обществото, че съществува. Той подчерта, че здравеопазването безспорно е много важна и сложна тема и няма как да се реши изведнъж.


image0 (9K)