Красива, щастлива, богата, но обречена

Здравей, Алена! Моля те да тълкуваш катастрофата със самолета на Мина Башаран, наследница на компанията „Башаран Холдинг”, на връщане от Дубай от моминското й парти.

[ad id=“225664″]

Самолетът е паднал близо до град Шахр-е Корд, на около 400 километра южно от Техеран. Загиват булката, седемте й приятелки и трите жени екипаж. Общо 11 души. Има ли връзка смъртта й с факта, че приживе в нейна чест са кръстени небостъргачите „Mina Towers“ в Истанбул?

Алена отговаря:

Мина Башаран е родена на 11 март преди 28 години. Трагичната й кончина и раздялата със зримия свят са се случили на нейния рожден ден. Дали това е Съдбовен знак или случайност?

Орисията на звездите

Родена е на дата, налагаща й да следва уверено пътя си, да е добронамерена, но да не прави непоискано добро, защото то винаги се връща като зло. Този Съдбовен урок е останал ненаучен за времето на рано прекъсналия й живот. Заради нейната силно изявена чувствителност под влиянието на Риби и желанието й винаги да слага в ред с перфекционизма си всичко около себе си, включително и отношенията с хората, които я заобикалят. Заради Луната в Дева се е стремила винаги, дори и когато не е било необходимо и е имало опасност ефектът да е обратен, да доставя радост на хората около себе си. Това непоискано добро, което е правила, понякога е било цената на собствените й постижения, орисани по този начин да не достигнат до очаквания връх.

[ad id=“263680″]

Мина Башаран не е знаела, а би могла, ако беше съобразила сватбения си ден с астрологична прогноза, че с избора на деня на прибиране от моминското си парти предизвиква Съдбата си. Била е орисана да направи своето парти и да се прибере преди рождения си ден, а не в самия ден, заради властващата емоция около нея и в самата нея. Този неин личен ден, денят на нейното раждане, й е бил забранен за пътуване по въздух, вода и суша, веднъж, защото е пикът на нейната сатурнова дупка, втори път, защото навлиза в лична година на самота и себеанализ, месецът й е бил на прибързани, импулсивни и необмислени действия и хрумвания, а денят – на неподходяща среда. Всички тези компоненти са изисквали от нея да си бъде у дома и да не пътува никъде. Ако полетът беше предишния ден, нямаше да донесе това нещастие на семейството й.

Композитната звездна карта – нейната и в мига на катастрофата, е носител на двойно засилено Съдбовно подчинение – не е имала избор да постъпи по друг начин, нито шанс за положителен обрат заради неспазените Съдбовни изисквания. Неслучайно са загинали 11 жени, което отново ни разкрива умишлено или подсъзнателно, това няма как да бъде изяснено, противопоставяне на Съдбата. Тройното влияние на вибрация 11 говори за много натрупани грешки през нейните 28 години живот.

[ad id=“236993″]

Орисията на незримия свят

Другата причина, обвързана с природата на незримия свят и подсказваща за ненавременна кончина, без да може да бъде уточнено кога и как, е следствие от факта, че нейният баща е нарекъл с името й комплекс небо­стъргачи. По този начин подобно на ритуалите за вградената сянка, познати по българските земи и водещи неизбежно до кончината на човека, бащата е вградил своята дъщеря Мина в тях. Символиката означава, че няма как да е „жива и жизнена”, защото вече е статична и веч­на. Неслучайно винаги съветвам да не се кръщават на жив човек, на деца, на съпруга, на любими хора заведения, хотели, ресторанти, защото името се вгражда и заличава,  изпива живия живот, след като му отреждат насила или със съгласие на този, който го носи, да стане статичен и неподвижен. Подаръкът на Мина Башаран от нейния баща, който несъмнено се е гордял със своята прекрасна дъщеря, е причина да изживее бързо живота си и да го приключи неочаквано, едва навършила 28 години, и много преди отреденото й време.

[ad id=“236999″]

Обречен брак

И още едно предупреждение. Сватбеният й ден е бил насрочен за 14 април, в неин личен месец на Съдбовно подчинение, ден, обричащ я на много самота в семейния живот, и най-лошото – в ден събота, деня на мъртвите, носещ всички негативи съгласно незримия свят и без значение от националност и религия, орисващ я отново, заради вграденото име, на кратък семеен живот.

Кончината й е била предопределена, а много малко се е изисквало тези опасности да бъдат избегнати. Кръщаването на сградите с нейното име независимо от астрологичните аспекти в деня на катастрофата е предопределило бързия край на нейното житейско време, без да може да се защити.
karm-krag.com


image0 (9K)