Кралица Елизабет II сдобрява семействата на внуците си?

Британският принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън ще прекарат Коледа заедно с принц Хари и американката Меган Маркъл. Те ще гостуват на бабата на Уилям и Хари – кралица Елизабет II, пише „Дейли мейл“.

Новината, че семействата на принцовете Уилям и Хари, ще посрещнат Коледа заедно, идва седмици, след като британски медии обявиха, че отношенията между двете двойки са обтегнати. Твърди си, че Кейт и Меган не се разбират много, което се отразило и на отношенията между съпрузите им – братята Уилям и Хари.

Повод за спекулации, че съществва напрежение между тях, беше и официалното съобщение, че 34-годишният Хари и 37-годишната Меган ще напуснат двореца Кенсингтън в Лондон. В него живеят принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Освен това британски медии твърдят, че персоналът в двореца Кесингстън бил крайно недоволен от отношението на Меган Маркъл към служителите.

Личната й асистентка – Мелиса Тубати, подала оставка, защото Меган я товарела с много задачи. Освен това американката не проявила разбиране и добро отношение към асистентка си и към останалите служители. Преди седмици беше обявено, че Меган Маркъл очаква дете от принц Хари.


image0 (9K)