КРАЙ! Какво се случва на финала на турската драма „Майка“

Финалът на турската сага „Майка“, който задържа зрителите дълго време пред екраните, е тази вечер и завършва изключително драматично – така, както беше в продължение на всички епизоди.

Мелек губи съзнание и я закарват в болницата, след като разгневеният Дженгиз я удря силно и тя пада по стълбите. А причината за неговия гняв става обвинението, което малкото момиче хвърля в лицето му, че той е виновен за всички техни беди.

Шуле и Зейнеп закарват Мелек в Спешното. Шуле признава, че за Дженгиз е важно само наследството и децата изобщо не го интересуват.

Гьонюл научава за случилото се, набързо се прощава с майка Зейнеп и грабва пистолет, устремена и решена да убие Дженгиз.

Шуле взема подписания от Дженгиз документ, с който той се отказва от попечителството над децата. Подписва го и тя. Двамата се срещат в къщата, където Шуле казва на Дженгиз, че го напуска. Той започва да беснее и я заплашва със саморазправа. Но влиза въоръжената Гьонюл и насочва срещу него оръжието, заповядвайки му да пусне Шуле. Дженгиз обаче успява да я неутрализира, но Шуле взема пистолета и не го насочва срещу Гьонюл, а към Дженгиз

Какво ще се случи със злодея Дженгиз, с малките Мелек и Хасан, предстои да видим тази вечер от 20 ч. по бТВ.


image0 (9K)