Коя зодия ще има успехи и коя ще трябва да да си трае в понеделник

Как да започнете новата седмица, за да постигнете успехи или да си траете, за да избегнете ненужни конфликти, направете справка какво вещаят звездите на всяка зодия в хороскопа за понеделник – първият работен ден:

Овен 
Днес хармонията във взаимоотношенията ви може да се наруши, но това не бива да ви притеснява, тъй като влиянието бързо ще отмине. Ако се почувствате изнервени или се ядосате на някого, не правете от мухата слон. Не действайте прибързано под влияние на безпокойство или гняв, защото ще сбъркате.

Телец
Колкото и да искате днес да става на вашето, ще трябва да се съобразявате с мненията или с желанията на други хора. По-добре се примирете и се старайте да поддържате добрия тон. Ще имате желание да подреждате и да разкрасявате дома си.

Близнаци
Днешният ден за вас ще бъде изпълнен с повече предизвикателства, що се отнася до връзките и взаимоотношенията ви – възможно е да реагирате по-крайно и да се ядосвате от най-малкото нещо. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да броите до десет, преди да кажете нещо.

Рак
Днес по-добре не затормозявайте близките си хора, като предявявате към тях прекалено високи изисквания, защото, ако го направите, има риск да храните напразни очаквания и да се разочаровате. Давайте повече свобода на любимия човек и на децата си и не очаквайте да правите всичко заедно.

Лъв
Днес повечето от вас ще бъдат във вихъра си – ще гребете с пълни шепи от това, което ви предоставя животът. Сега не е моментът да стоите в сянка, тъй като няма да ви липсват възможности за изява – както в любовта и флиртовете, така и в професионален план.

Дева
Днес избягвайте контактите с хора, които ви изнервят и ви натоварват психически – няма смисъл да се подлагате на допълнително нервно напрежение. Това обаче не означава да стоите сами – ако си намерите приятна компания, ще си изкарате чудесно. Денят е много подходящ за творчески занимания, за романтични срещи и за участие в социални събития.

Везни
Очаква ви наситен с емоции ден. Възможно е да приемате думите и действията на околните твърде лично или да се чувствате превъзбудени. Не пренебрегвайте собствените си желания, само и само да угодите на някого – от това няма да се почувствате по-добре.

Скорпион
Днес вашите желания може да се разминават с тези на партньора/партньорката ви или на друг човек, на когото държите. Опитайте се да не обсебвате хората около вас и да им давате повече свобода – така ще си спестите някои излишни драми и проблеми.

Стрелец
Днес ще отстоявате позицията си много разпалено, което може и да не се хареса на околните, особено на най-близките ви. Това не значи непременно нещо лошо – ако досега сте понасяли всичко, само и само да има мир, нищо чудно, че търпението ви се изчерпва и искате да се възцари справедливостта.

Козирог
Днес със сигурност ще спечелите, ако проявявате по-добра дипломатичност към хората, с които живеете и работите. Не се опитвайте да налагате мнението си, дори да става въпрос за отношения с деца и подчинени – така няма да постигнете нищо. По-добре ще бъде, ако обяснявате защо искате или не искате да направят нещо.

Водолей
Ако днес не сте сигурни, че трябва да направите нещо, по-добре не го правете – няма да разсъждавате особено ясно и трезво. Възможно е да се опитат да ви въвлекат в конфликт, но, ако проблемът не ви засяга лично, може би по-добре би било да не взимате страна.

Риби
Днес ще бъдете особено романтични. Денят е чудесен да прекарате по-дълго време заедно с любимия човек, а, ако не сте обвързани, вероятно ще търсите компания и възможности за запознанства. Бъдете внимателни за какво харчите пари, а също и като подписвате документи.

Източник: edna.bg


image0 (9K)