Коя зодия е най-големият енергиен вампир?

За различните зодиакални знаци съществуват различни способи на енергиен вампиризъм, пише jenata.blitz.bg. Общото за тях се явява едно – енергийният вампир си избира жертвата и по един или друг начин я довежда до побъркване. Следва взрив от емоции и те стават източник за паразита.

По какво се отличават методите на всяка зодия?

За Близнаците е характерна работата в общественият транспорт. Набелязвайки си жертвата, енергийният вампир от този знак започва да я измъчва, да я настъпва по краката, да досажда по всякакъв начин. Възникващата в резултат на това караница дава прекрасна възможност да се насити с чужда енергия.

Приблизително така действа и Овенът. Да оплюе жертвата, да се забърка в побой – за него е свята работа. Най-главното за него е физическият контакт.

Девата досажда на хората със сплетни и особено с придирянията си. Постоянните претенции по повод неправилното поведение, прегореното месо или неподсолената супа водят до скандали и изсмукване на енергията на жертвата. Освен това в характера на Девата е и забележителната дребнавост.

Стрелецът е доста педантичен. Ако започне да ви прави забележки за закъснението или неправилно формулираната фраза, то знайте, че имате работа с енергиен вампир. Особено удоволствие му доставя поучението и четене на морал.

Лъвът се стреми да задави своите жертви с авторитета си. Те са обикновено лидери в компании и подчинявайки останалите на себе си, се наслаждават на безпрепятствено снабдяване с енергията им.

Раците паразитират върху членовете на собственото си семейство. Вън от къщи, те могат да бъдат душата на всяка компания, но за роднините си те са настоящи тирани.

Козирозите също са лидери в компании, но за разлика от Лъвовете не си набавят енергията от негативни действия. За тях самата постъпка, а също и последствията от нея стават източник на енергия.

Везните са знак на равновесието и вампирите родени под този знак прилагат всички усилия да примирят враговете. Обаче настоящото примирение за тях не е цел, тъй като дава отрицателен резултат от техните усилия. На практика в своите миротворчески усилия те намират удобен момент, когато могат да вмъкнат “безобидна“ фраза, която само задълбочава враждата. А допълнителното озлобление на донорите е великолепен източник на енергия.

Най-изтънчените вампири се явяват Скорпионите. С постоянните жалби и упреци, те предизвикват у другите чувство за вина и използвайки това, изсмукват от техните жизнени сили. За такива вампири са характерни и мазохистични наклонности. Ако няма в обсега си подходяща жертва, Скорпионът започва да се самоизяжда.

Обаче не трябва да подозирате във вампиризъм всички и всичко. Реалните вампири се явяват от 3 до 5% от населението, а техните жертви са предразположени да станат 57 %. Така, че животът не е толкова страшен, колкото ни се струва.


image0 (9K)