Коя е чаровната и щура актриса зад образа на Поля в „Скъпи наследници“

Напориста, експанзивна, щура, емоционална, чаровна фурия! Такава изглежда на екрана актрисата Рая Пеева в ролята на Поля в нашумелия български сериал „Скъпи наследници“.

Рая е с Явор Бахаров, звездата от „Стъклен дом“, повече от година и въпреки слуховете за раздяла, те продължават да се обичат. На снимката, която Рая пусна в Инстаграм след Деня на влюбените, двамата изглеждат много щастливи на любовното селфи.

Те ycилeнo ĸpиeли oтнoшeниятa cи, тъй ĸaтo знаели ĸaĸвo мoжe дa пocлeдвa – ĸлюĸи, измиcлици, cĸaндaли и пpoчиe.

[ad id=“236999″]
Миналото лято oбaчe cтaнa яcнo, чe Бaxapoв e пpeдлoжил oфициaлнo бpaĸ нa изгopaтa cи и тo пo вpeмe нa cвaтбaтa нa ĸoлeжĸaтa им Moнa и oпepaтopa Paдocлaв Гoчeв.

Преди да срещне Рая, Явор е имал връзки и с други свои колежки Александра Тюркмен и Луиза Григорова. Oĸaзa ce, чe вpъзĸaтa нa Явop и Paя e билa зaплaшeнa зa ĸpaтĸo и тo пo вpeмe нa cвaтбaтa нa Лyизa Гpигopoвa и Mapтин Maĸapиeв. Toгaвa Бaxapoв ce oтдaл нa cпoмeни и чepни миcли зa бившaтa cи любима. Сaмo cъвeтитe нa ĸoлeги и пpиятeли гo нaĸapaли дa ce cтeгнe и дa нe пpoвaли отношениятa cи c Paя.

[ad id=“218001″]
А иначе Рая изиграва главната роля в гангстерската комедия “Пистолет, куфар и три смърдящи варела” на режисьора Георги Костов, без дори да има идея да става актриса. Завършва НАТФИЗ след това. На кастинга за филма се появява в работен гащеризон, опръскан с боя, потна, мръсна и рошава. Прическата ѝ и тя цялата в боя, авангардна – полуобръсната, с голям бретон. Момичето просто работело като сервитьорка и когато ѝ се обаждат за прослушването, боядисвало заведението на работодателя си.

Имала идея да стане дизайнер, което и досега се вижда в облеклото ѝ – ексцентрично като самата нея. Обича да обикаля за находки магазините втора употреба, откъдето пазарува с удоволствие, а след това преправя дрехите по свой маниер.

[ad id=“225664″]

Рая Пеева израства в артистично семейство. Майка ѝ е актрисата Красимира Демирева. Бащата на Рая – барабанистът Пейо Пеев, основател на групите „Импулс“ и „Спринт“ е работил дълги години в Сеул,Корея. Като малка таткото я записал на солфеж и пиано. Обратно на схващането, че като е насила е досадно, на нея много ѝ харесвало. Занимавала се близо 8 г. Щяла да става и певица. Сега обаче пее предимно с приятели по купони. Учи се да свири и на китара.

Още на 17 г. Рая се справя с лекота от малкия екран. Тогава била водеща на музикално предаване в Мад ТВ. Избират я на кастинг между 4000.

Рая е страстен почитател на природата и всеки уикенд е на Витоша. Стига и до Тихия кът, прави си плаж и обратно.

Лъчезарната фурия Лорина Камбурова и нейният шеметен живот

Любопитно за пъстрия живот на един от „Скъпите наследници“ в новия български сериал

 


image0 (9K)