Коя е вдъхновителката на Калин за Мадоната на обора?

Двама от най-силните участници във втория сезон на “Фермата” ще се изправят един срещу друг на седмия дуел в неделя, 30 октомври от 20.00 часа, е предварителната информация от риалити предаването на бТВ за епизода, който ще гледаме тази вечер.

Тази вечер изборът на Тодор, определен за първи дуелист, ще бъде стратегически – викингът ще се опита да отстрани на дуел един от най-силните играчи в предаването, тъй като смята, че ако двамата стигнат до финал, няма да има шанс срещу него.

След няколко тежки дни, днес Калин Терзийски ще е в кондиция и готов за работа. Той решава, че никоя от седмичните задачи не е достатъчно вдъхновяваща и си поставя своя – да облагороди обора с портрет на непозната красавица. Фермерите са изумени от поредния талант на Калин, а той с горчивина коментари, че в България рисуването и писането никога не са се смятали за сериозна работа, докато коването на пирони, например, се възприема като работа, макар че физически и психически, всеки творчески процес, е многократно по-изтощителен. На въпрос дали това е Елен Колева, Калин отговаря: “Зад всяко вдъхновение винаги седи конкретна жена, но процесът на търсенето й не е съзнателен – тя си изплува от само себе си. Ако някоя от зрителките се разпознае  – да се обади. Предполагам, че поне 4000-5000 ще се разпознаят и ще трябва да се направи кастинг коя е жената, изобразена на обора.”Групата единодушно кръщава творението на Калин – “Мадоната от Боснек”.

В четвъртък вечер Михо на няколко пъти ще си изпусне нервите и с поведението си ще притесни фермерите. Михо е по селски суров с кравите, но отношението му никак не се харесва на Краси и двамата се сблъскват челно. Според Краси и останалите, Михо е излишно агресивен и вкарва напрежение в грижата за животните, а според Михо останалите не познават животните и не знаят, че на тях трябва да се показва сила. “С молби и благи думи няма да мръдне кравата”, ядосва се Михо.

Тази вечер Калин, който по всеобщо мнение е изпаднал в „дупка”, ще признае пред DEE, че смята да поиска прошка от жена си Ивана, тъй като се чувства виновен за това, че я е изоставил. “Тия месеци ми дадоха доста много храна за размисъл. Идеята да поискам прошка на Ивана е узряла – искането на прошка е пречистване на душата и получаването й е голям благодат. Аз много добре знам, че поискана и дадена прошка не намаляват горчивината на преживените неща. Но, ако животът не е горчив – какъв вкус ще има въобще? На фона на горчивината се усещат сладостите в живота”, разсъждава философски Калин.


image0 (9K)