Кошмар! Семейство лесбийки се самоуби с шестте си осиновени деца

Съдебно жури в Калифорния установи, че две жени са убили себе си и шестте си осиновени деца, след като засилили спортния си автомобил от 100-метрова скала през март 2018 година.

Властите отдавна подозирали, че Сара Харт й съпругата й Джинифър Харт, нарочно са подкарали колата си към високи скали в Северна Калифорния, дни след като местната служба за закрила на детето започнала разследване срещу тях.

След разпит на свидетели и разисквания на съдебното жури, следователите разкрили, че Сара Харт е извършила множество търсения в интернет за самоубийства с високи дози от медикамента Бенадрил, както и дали удавянето причинява непоносима болка.Също така Сара е имала 42 дози от Бенадрил в организма си, което се доказва от съдебен лекар. Съпругата й Дженифър Харт пък е употребила алкохол, когато е разбила колата им от скалите. Според следователите Дженифър е натиснала газта на спортната кола умишлено.

„И двете жени решили, че това ще бъде краят. Ако те не можели да притежават децата, то тогава никой не трябвало да ги отглежда“, заключва следовател Джейк Шейтс.

Към момента властите са открили останките на пет от децата: на Маркъс на 19 години, Хана на 16, Еремия на 14, Абигейл на 14 и Сиера на 12. 15-годишният Девънте все още се смята за изчезнал, но разследващите предполагат, че също е мъртъв.

Години преди катастрофата семейството придобива международна слава, след като в социалните мрежи се появява снимка на Девънте, който е чернокож и прегръща бял полицай по време на демонстрация в Портланд през 2014 година.

В процеса по разследването на катастрофата бяха показани документи, според които родителите са били обвинявани в насилие над децата няколко пъти. През 2010 година Агенцията за закрила на детето получила шест съобщения за злоупотреба и небрежност, две от които били счетени за основателни. Тогава Сара Харт признава, че е упражнила физическо насилие върху Абигейл и е осъдена за домашно насилие.

След този инцидент семейството се мести в Уест Лин, където анонимно лице съобщава, че децата изглеждат недохранени. Следва проверка, която установява, че децата са държани изключително изкъсо в строга дисциплина, но не откриват престъпни нарушения и заплаха за живота им.

 През 2017 година Сара, Дженифър и децата се местят отново в Уудланд, където пък съседите се оплакали, че едно от децата им – Хана, им позвънила в 1:30 през нощта и ги помолила да я заведат в Сиатъл.

Според показанията на свидетелите тогава, на Хана и липсвали два зъба, изглеждала нездравословно слаба, скочила от втория етаж, за да избяга. Детето се скрило в спалнята на съседите, но родителите й пристигнали минути по-късно и си я прибрали у дома.

През март 2018 година Девънте започва да посещава дома на съседите си, за да им иска храна. Момчето споделя, че родителите му отказват да го хранят като наказание. Съседите се свързали със социалните във Вашингтон дни преди фаталната катастрофа.

Източник: Канал 3


image0 (9K)