Кошмар! Бургазлийката Тонка скочила от 15 метра пред очите на трите си деца

30-годишната Тонка Иванова, която късно снощи полетя от 5-ия етаж на блок 450 в бургаския ж.к. „Меден рудник”, е майка на три деца. Около 23 часа след семеен скандал пред очите на децата си Тонка скочила от терасата на апартамента, научи Флагман.бг. Съседите на семейството са шокирани от случилото се, тъй като Тонка и мъжът й били много възпитано и добро семейство.

Двамата живеели в общинско жилище в ж. к. „Меден рудник”. По думите на съседи, зад вратите на апартамента рядко се чували викове, с изключение на тези на децата.

Цяло чудо е, че Тонка е оцеляла след полета от 15 метра. Тя се строполила върху тревната площ под прозорците им пред блока.

30-годишна бургазлийка полетя от 5-ия етаж

На място веднага е пристигнала линейка, която е откарала майката в УМБАЛ-Бургас. Към момента обаче състоянието на многодетната майка е критично. Тя е със счупени ребра, счупена ключица и мозъчен кръвоизлив.

По информация на Флагман.бг, баща на трите деца на Тонка, с когото живеят на семейни начала, е задържан минути след инцидента. В момента децата са настанени при роднини на семейството – лелите им още снощи са дошли да ги вземат.


image0 (9K)