Кохей Като е готов да играе срещу Славия

Берое няма да разчита на домакинството си срещу Славия на един от основните си футболисти – десния защитник Милен Желев, който е наказан за една среща заради натрупани жълти картони.
Вместо него като титуляр ще започне Павел Виданов, който въпреки че играе като централен бранител, може да бъде използват и вдясно на защитата. Двубоят е в събота от 15,15 часа на стадиона под Аязмото, а цената на билета е 5 лева.
От старозагорският клуб обявиха , че няма контузени футболисти и това означава, че японецът Кохей Като ще бъде на линия за двубоя срещу Славия.

[ad id=“263680″]
Като пропусна гостуването на Пирин заради лека травма и дори е възможно да започне сред титулярите. Берое ще се опита да се върне към победите на собствения си стадион, след като от началото на сезона заралии се представят колебливо пред верните си фенове.
Перниш ще е на вратата, а пред него в защита ще играят Иванов, Хаджиев, Леони и Виданов. В халфовата линия се очаква да започнат Райнов, Охене и Като, а по двата фланга на атаката да са Еуженио и Карачанаков. Старозагорската атака ще води Мартин Камбуров.


image0 (9K)