Корнелия Нинова предизвика фурор в Бургас: Започнахме промяната вътре в БСП, ще продължим с България! (ВИДЕО)

Лидерът на БСП Корнелия Нинова предизвика истински фурор в Бургас. Тя пристигна в морския град за най-мащабното предизборно събитие на червените, което се проведе в Операта.

Огромната зала се оказа тясна да побере желаещите, дошли да се запознаят с предизборната кампания на социалистите. Факт е, че нито една партия до този момент нямаше смелост да запази държавната опера, защото се съмняваше, че може да докара няколко хиляди души за един концерт.

Голяма част от симпатизантите са партията си спомниха, че последно подобна е била обстановката през лятото на 2013 година, когато БСП Бургас, водени от Димчо Михалевски записаха отличен резултат и вкараха четирима депутати в парламента. Други се върнаха още по-назад – през далечната 1999 година – тогава БСП бе водеща политическа сила в Бургас, а Йоан Костадинов спечели безапалационно местния вот.

В БСП са убедени, че и сега ще спечелят в региона-витрина на ГЕРБ, както го направиха на президентските избори.

Многобройната аудитория посрещна председателя на БСП Корнелия Нинова, която бе придружавана от кандидатите за народни представители от листата за Бургаския регион, на крака и с бурни аплодисменти.

4(1272)

БСП представи големия си отбор от Бургаския регион, с който ще промени България

Преобразената партия отново успя да върне доверието на хората към себе си и това доказаха хората, за които днешният ден е повече от празник.

„Благодаря ви, че сте тук и ни подкрепяте. Благодаря ви за силата и енергията, която ни давате. Ние започнахме промяната миналата година с избирането на Румен Радев и Илияна Йотова! Ние продължихме промяната – с промяната вътре в БСП, но трябва да я продължим и на 26 март с промяната на България”, каза Корнелия Нинова.

2(1192)

Корнелия Нинова бе придружавана от водача на бургаската листа инж. Петър Кънев и втория след него Николай Тишев

Преди нея на сцената се качиха кандидатите за народни представители заедно с водача на листата Петър Кънев.

http://www.vbox7.com/play:833782a98d

flagman.bg


image0 (9K)