Корнелия Нинова: Искаме предсрочни избори

„Въпросът с кого ще се яви БСП на президентски избори ще се реши на вътрешнопартиен референдум. Според мен трябва да търсим широко обединение в ляво“. Това заяви новоизбраният лидер на БСП Корнелия Нинова като допълни, че Ивайло Калфин не ѝ звучи подходящо за президент.
„Никой в БСП няма да взима вече решения в тесен кръг и задкулисно“, обеща тя. „Бойко Борисов загробва държавата. Със заемите си това управление загробва държавата финансово“, изтъкна Нинова пред Нова тв.

Искаме предсрочни избори. Тази политическа нестабилност и пазарлъците не могат да продължават. Караниците сред партньорите в това управление създава несигурност у българите. По-добре да не губим времето на хората с това управление“, категорична бе тя.

По нейно мнение в настоящия момент законите не се правят за хората, а за партиите: „Дори ГЕРБ да тръгне да прави нещо добро, някой от партньорите скача и казва, че това не отговаря на неговия личен партиен интерес“.Тя обеща преизчисление на пенсиите, което да доведе до сериозно увеличение.


image0 (9K)