Концерт на Three for Sliver в Стара Загора – вход свободен

Концерт на Three for Sliver в Стара Загора – вход свободен. Понеделник, 8 октомври – 18:00 часа в Концертна зала на Библиотека „Захарий Княжески“

Посолството на САЩ има удоволствието да ви покани на концертите на американското трио,което ще бъде на турне в България от 1 до 9 октомври.

Three for Sliver изпълнява коренна американска музика по свой собствен неподражаем начин. Изпълненията на групата впечатляват с дълбокия бас и ниското гърлено пеене на Лукас Уорфърд, както с чистите тонове и пленителни мелодии на певицатаУилоу Сертейн. Триото съчетава силните баси на контрабаса с меката мелодичност на сопраното. Звукът им е едновременно уникален и странно познат. Това е музика, която трудно може да се определи по жанр, но предава усещането за градче, в което току-що сте пристигнали за пръв път, но вече ви се струва като че ли сте у дома.

[ad id=“225664″]

Нe пропускайте шанса да видите и чуете Three for Silver на живо! Групата от Портланд, щата Орегон, има много почитатели из цяла Европа и е свирила дори в Далечния изток на Русия. А сега тези невероятни и много самобитни музиканти ще са в България за първи път!
Концертите сасъс свободен вход и се организира с подкрепата на Посолството на САЩ в България.
Концерти:

  • Понеделник, 1 октомври – 19:00 часа в Скаптобара, ул. Искър 11 А, София
  • Сряда, 3 октомври – 18:00 часа в Макс клуб Русе
  • Петък, 5 октомври – 22:00 часа в Бар без име, Бургас
  • Събота, 6 октомври – 22:30 часа във Vintage-33 Club, Варна
  • Неделя, 7 октомври – 20:00 часа в Club American, Ямбол
  • Понеделник, 8 октомври – 18:00 часа в Концертна зала на Библиотека „Захарий Княжески“, Стара Загора
  • Вторник, 9 октомври – 19:30 часа в Театър „Др Карл Джераси“, Американски университет в България, Благоевград

За повече информация за групата вижте: threeforsilver.com

За повече информация за концертите вижте: bg.usembassy.gov или се свържете с Прес отдела към Посолството на САЩ на адрес: [email protected]


image0 (9K)