Контролирайте емоциите си!

Все още сме под влияние на опозицията на Венера с Уран – стимулира желанието за промяна, носи трансформация.  

Нещо може да загуби значимост или да избледнее, да остане на заден план, а да се появи нещо ново. Емоциите ще пречат на обективността. Възникналите нови отношения няма да бъдат надеждни и трайни.

Луната е в знак Овен до 19:25ч на 14 октомври.

Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм. Но се появява лесна раздразнителност, агресивност, нетърпеливост, импулсивност и темпераментност. Опасно време, в което може да се зародят конфликти, спорове, емоционален стрес и обидчивост. Дори най-милият и приятен човек може да се превърне в грубиян, който не се интересува от чувствата на тези около него. Лошо се контролират емоциите. Неудачно време за бракосъчетания и подписване (като Луна в знак, като лунен ден и като аспекти).

Бъдете внимателни с огъня, пазете се от наранявания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Ще зачестят главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се избягват или намалят поне пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух.

15 лунен ден до 19:03ч на 13 октомври (от 18:40ч на 12 октомври).

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията.

Хората, които се поддават на съблазни сега, могат да получат неприятни последствия. Всичко тайно може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение.

Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време. Този сложен ден, романтиката е неуместна. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден. По-добре прескочете този ден.

Подстригване – Неблагоприятен ден за подстригване (и като лунен ден и като Луна в Овен). Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

16 лунен ден от 19:03ч на 13 октомври до 19:27ч на 14 октомври.

27 слънчев ден – Днес се отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

 


image0 (9K)