Конкурс по бикини за най-хубавите представителки на третата възраст

В китайския град Тиендзин се състоя конкурс по бикини за най-хубавите представителки на третата възраст, в който участваха  400 участнички.

Тези красиви участнички бяха на възраст над 55 години. Състезанието е кръстено „Грандбикини“ и се провежда за трета година. Характерно за това състезание е, че могат да участват само жени над 55 години.
[ad id=“225664″]

Журито присъди над 100 награди. Хиляди зрители присъстваха на конкурса, по време на който бяха правени изкуствени татуировки.

Основната идея на това състезание е да бъде едно положително събитие, което вдъхва увереност на по-възрастното население. 78-годишната Ма Жинг, която се е преборила с рака, разказва, че за нея е чест да участва в състезанието: „Щом мога да участвам в състезание по бански на тази възраст, значи съм психически щастлива и физически здрава“.
[ad id=“225664″]

Участничките преминаха в различни видове бански костюми. Но те гастролираха пред публиката и журито също в елегантни вечерни тоалети.

И въпреки че състезанието е било оспорвано, участниците са запазили спортсменския си дух и са си помагали едни на други при подготовката.

Източник:dama


image0 (9K)