Най-малкият участник в конкурса „Коледни вълшебства“е само на 9 месеца!

Над 100 творби на малки и големи се включиха в първия по рода си онлайн конкурс на тема „Коледни вълшебства“, организиран от Община Стара Загора.

Най-малкият участник е едва на 9 месеца, а най- възрастният е на 55 години.

 „Готови да посрещнат Коледа са 6-годишният Йордан, 2-годишният Петър и 9-месечната Виктория, които помагат в приготвянето на вкусни коледни меденки. Браво деца, бъдете винаги подкрепа на мама!“

„Получихме много красиви, пъстри и различни произведения. Всички бяха заредени с много положителна емоция. Участниците с ентусиазъм ни изпращат рисунки, апликации, авторски стихотворения и различни коледни украси“, споделят организаторите от отдел „Култура“.

В надпреварата се включиха малки и големи от различни краища на България. Има творби от Горна Оряховица, Шумен, Пазарджик, Пловдив, София, Бургас. Най-активни в конкурса са старозагорци. Всички те вече са публикувани в официалната фейсбук страница на отдел „Култура и туризъм към Община Стара Загора“ по реда на тяхното постъпване.

„Благодарим на всички участници за невероятните творби, с които създават празнично настроение на всички. Огромният интерес към конкурса „Коледни вълшебства“ е разбираем, защото всеки от нас – малък или вече голям, вярва в чудеса и има нужда от вълшебства“, казват още организаторите.

Експертно жури ще оцени и отличи най-добрите творби, като голямата награда е магичен коледен сет, а всички участници ще получат грамоти. Имената на наградените ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на отдел „Култура и туризъм“, както и в сайта на Община Стара Загора в дните преди Коледа.


image0 (9K)