Коментарите за Даяна са убийствени, поддръжниците ѝ в мрежата остават все по-малко

Коментарите в социалната мрежа за разигралата се във Фермата за едни драма, за други – надежда за ново начало, валят един след друг, кой от кой по-цветисти. Основните замесени са илюзионистът Данчо, актрисата Даяна, пилотът Петър и за капак – Марчето – настоящият фермер на седмицата.

“Ще превърти ли играта” Данчо, ако Петър спи с Даяна в ратайската къща?

Ето някои от тях, без редакторска намеса:

Защо всеки път като Даяна го отреже, Йордан реве и се изкарва жертва пред годеницата си ? До следващият път

„Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят…“ – поведението на Даяна предизвика в мен асоциация с песен популярна преди 20-ина години. Нея не я интересува кой и как ще бъде наранен от постъпките ѝ. Важното е тя да е „ОК“! Даяна е студена и пресметл… В

Какво искаше да каже Данчо с думите „Изкъпах се? Той е лапни шаран, но е умен. С това намекна на зрителите, че след изкъпване е имало продължение.
Така отхвърленият любовник искаше да отмъсти. Даяна се виеше като змия в леглото с Данчо по бански. Това какво е? После се прави на света вода ненапита. А каква агресивна поза зае срещу Камелия, когато тя й каза“ Ти сама се вкара, не ти е за първи път“. За Даяна Данчо беше средството за да стигне до финал. Ще успее ли?

Струва ми се, че Петър усети разгонената ку.ка и тройната прегръдка с Калоян и кикотенето им намекна за продължение. Ако направят тройка в колибата на ратайката ще отмъстят и за Камелия и ще смегчат болката на Ваня.

Калоян загатна, че Петър също е виновен за връзката с Ваня. Петър беше активния след като усети, че тя го харесва. Стратегия за да бъде съфермер.
Защо я нарани? Петър и Даяна са от един дол дренки.
Мара си е селска сутеньорка.

Ще запалят ли пожар от страсти Даяна и Петър във Фермата?

Даяна владее изкуството на флирта.Безнравствена, егоистична,прегазвайки те,но да постигне целта си.Съблазнителка, която задържа жертвата си,докато
Им е необходима.
Данчо като овца се поддаде на флирта.
Историята пази тайните на много жени съблазнителки и мъже паднали в капана им.
Силен мъж?!
Те са редки скъпоценни камъни. Много малко мъже са със силни морални устои,непоколебимо поведение.

Пуснах си отпуска и заседнах да чета коментари… ЛАВИНА!

Даяна след излизането на Камелия се вкопчи в Данчо.Рева,не искаше да го пусне,тя се чуствала добре с него, ако се разделят,по-добре да си ходи.Ревнуваше го, нарече го моя мъж, постоянно се гушкаше в него, нежно по бански се притискаше в леглото до него! Тогава не я интересуваше достойнство.Щом Петър прояви интерес към нея,тя се разтопи,ето,нов флирт и предстои. Но се сети за съвест,и хвърли цялата помия на Данчо.Тя е ОК. Млад човек,да животът е пред нея,но не можеш да живееш във фалш,да нараняваш,да си играеш с чувствата на друг човек! Данчо,това ще е горчив урок за теб. Спри да бъдеш непостоянен,постарай се да се промениш,да станеш силна личност,силна личност,личност , която не може да бъде обсебена и заслепена.
В този театър

Сега остана Стоян да утрепе Петър на дуел.. много схеми ще отидат в канала ама поне ще стане интересно

Данчо просто си намери майстора, да му разиграят номера, които той играе по принцип. Егото му е било смазано 100%, такива мъже се озлобяват в един момент, може да и стъжни живота на Дайчето. Спомням си как кроеше планове, как да се състезава с Петър и Калоян странично и щял да ги разгроми. И накрая Дайчето го прецака с Петър..според мен това го разби допълнително. Нека си живеят и обичат както искат такива хора, но да не нараняват други, на които любовта им не трае „толкова дълго“ от 5, 6 години само.

Даяна търси внимание, като всяко момиче, а Данчо беше първият от който го получи, но не подходящият.С Пепи са много хубава двойка и има химия..

И аз мисля като вас, Данчо не е за нея, с Петър са хубава двойка , и като възраст и всичко останало,жалко ,че още в началото не се забелязаха двамата с Петър, а той се занимаваше с Ванчето, но тя ми се струва,че по не е подходяща за него, тя е и по-голяма от него и то доста по-голяма.Много ми беше интересно на латино вечерята им, и аз просто се разтоварих малко, за това са тия предавания в крайна сметка.


image0 (9K)