Кольо Трапезанов: Свалих очилата на всички приятели и познати! (РЕЦЕПТА + УКАЗАНИЯ)

За усилване на зрението човек може да прибегне до народен метод, който би могъл дори да го избави от носенето на очила!

[ad id=“225664″]

Кольо Трапезанов е сред онези народни лечители, които използват изключително много хумата. Тя е лек за много неща. Той доказа, че може да се използва и за усилване на зрението.

Това става чрез прилагане на хумата и вътрешно, и външно.
Двете неща трябва да се съчетаят едновременно по време на лечението, за да се получи максимален ефект.

Външният начин за лечение включва каша от хума, която се маже на марля и се слага върху очите. Тя се получава с оставяне на хумата 3 дни на слънце, а след това се счуква в дървено хаванче. Накрая се разбърква и кашата е готова.

Трябва да се маже не много на гъсто, а да се разпредели равномерно по марлята – така, че да я изпълни цялата с тънък слой. Лапата се слага върху очите за 3 часа. Това се прави веднъж дневно.

[ad id=“263680″]

В същото време обаче трябва да се приема редовно разтвор от хума. Той се прави от 1 ч. лъж. хума, потопена в 1/2 ч. ч. хладка вода. Приема се три пъти в деня и винаги 1/2 час преди хранене. Пийте го поне седмица.

„Всичките ми приятели и познати, които носеха очила, вече не носят. Това е благодарение на хумата, която има невероятно силни лечебни свойства.“ – казва Кольо Трапезанов.

Освен за усилване на зрението, тя се прилага и за много други видове лечения. Външното ѝ предназначение е главно срещу счупвания и други видове наранявания. Лекува успешно болката, изгаряния, шипове, косопад, разширени вени и др.

При вътрешното ѝ прилагане се получава успешно предпазване или излекуване от инфекции. Хумата спасява организма от възпаления, което я прави и добро средство срешу тумори.

*Преди да приложите рецептата и указанията, се консултирайте с очен лекар!

Източник: lekuvai

[ad id=“218001″]


image0 (9K)