Коледно пожелание на неизвестен от форумите

Независимо от анонимността на коментатора, одобрението, с което беше посрещнат този коментар ни накара да го споделим с читателите на ЗАРАТА и публикуваме без редакторска намеса:

1./Ревизия на Нефтохим за неплатени милиарди данъци !За 10г. назад! Съд за заклетите експерт-счетоводители и чиновници от НАП, ако са заверявали фалшивите отчети на Нефтохим!

2./При всички следващи избори, бюлетина без отбелязана преференция да е недействителна! ИСКАМЕ да сме ИЗБИРАТЕЛИ, а НЕ само ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ! Не искаме предварително „избранниците“ да ни ги назначават партийните централи. Като Пирински, вече 28г. Бутафорното ГЛАСОПОДАВАНЕ с ПРЕДВАРИТЕЛНОТО подставяне на избираеми места, ИЗМАМНО е наричано ИЗБОРИ!

3./Активната регистрация да е задължителна за всички, а не само за българите в чужбина.! Там няма нито една „мъртва душа“ в избирателните списъци, а тук са вече над 2млн. фантомни избиратели.

4./Да има ВЪЗМОЖНОСТ за гласуване И ПО ПОЩАТА !Както е в нормалните страни на Запад. За да може всеки желаещ, да упражни КОНСТИТУЦИОННИТЕ си ПРАВА! НЕЗАВИСИМО от МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО си у нас и в чужбина! НЕЗАВИСИМО от ОБСТОЯТЕЛСТВАТА при които се намира у нас и в чужбина!

5./А./Ефективни присъди за партийните активисти, купуващи гласовете! Б./Лишаване от държавни субсидии партиите, които купуват гласове. В./Забрана на партии, които използват криминализирани прийоми.

6./Съкращаване на калинките-хрантутници от държавната администрация поне наполовина!


image0 (9K)