Коледната украса в Стара Загора да светне едновременно, призова кметът Живко Тодоров

Запалването на коледните светлини в Стара Загора да бъде извършено едновременно за целия град на 01.12.2017 г., (петък), в 18.00 ч., призова по време на годишния си отчет миналата седмица кметът Живко Тодоров.

[ad id=“225664″]
То ще съвпадне с пищни илюминации и идването на дядо Коледа, който ще раздаде подаръци на най-малките до шадравана в парк „Пети октомври“. Тържеството ще започне в 17,30 ч. с програма за малчуганите, подготвена от актьорите от Държавен куклен театър Стара Загора.
„Надявам се, че така очакването на празниците ще бъде още по-вълнуващо и красивите мигове ще ни направят още по-сплотени и единни в желанието нашият град да се развива и процъфтява“, се казва в разпространеното до всички жители на града, бизнеса, културните и образователните институти обръщение. Отправена е покана всеки според възможностите си, да украси и придаде празничен вид на своето жилище, офиса, алеята, междублоковото пространство, бизнес сградата, училището или детската градина за създаване на една още по-празнична атмосфера, която да направи Стара Загора още по-приветлив и уютен град. Вярваме, че ще подкрепите инициативата на Община Стара Загора и ще се присъедините към нашите усилия градът да заблести с атрактивна и стилна Коледна визия.
[ad id=“255238″]
„Вярваме, че ще подкрепите инициативата на Община Стара Загора и ще се присъедините към нашите усилия градът да заблести с атрактивна и стилна Коледна визия. Нека обединим усилията си, за да бъде Стара Загора още по-празнична и доброто настроение да завладее всеки жител и гост на града!“, пише още в разпространеното писмо на кмета Живко Тодоров.

 


image0 (9K)