Кой плаща на Кристин Илиева да води охолен живот?

Красивата Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофата с Дивна миналата година, бе забъркана в грандиозен скандал.

Хубавицата бе обвинена от стотици свои последователи в социалните мрежи, които изразиха съмнения, че тя злоупотребява с парите, събирани за лечението й. Интернет драмата се развихри, след като моделката позира за корицата на луксозно модно списание. На снимката Кристин позира с патерици и шина на крака, за да покаже борбеността си и волята да продължи напред, въпреки десетките операции.

„Тя е силна. Тя е боец. Тя е едно момиче, което не е имало късмет в този момент, но не спира да се бори. Кристин ще проходи“, пише сама за себе си Илиева под снимката си. Изненадващо обаче сред множеството коментари се появиха и скептици.

„Много те харесвах и съчувствах на историята ти, докато не видях видео с теб от известен столичен клуб. На клипа беше без патерици, качена на дивана и се държеше доста провокативно с някакво момче. По никакъв начин не изглеждаше да имаш проблем с крака“, написа момиче. Само за няколко минути този коментар предизвика лавина от реакции.

Веднага плъзнаха съмнения какво се случва с парите, събирани за скъпоструващото лечение на Кристин. Преди половин година Илиева отправи зов за помощ, тъй като по време на лечението й настъпили усложнения, което налага прилагането на допълнителни интервенции и медикаменти, а цената им е космическа. Илиева поясни, че са предстоящите операции са нужни 100 000 евро – сума, непосилна за семейството й. Затова тя се обърна към близки и към непознати да помогнат за лечението й.

Тогава безброй хора й съчувстваха и й дадоха финансово рамо. След последния скандал обаче възникнаха съмнения как се харчат парите. Мнозина се чудят откъде Кристин има средства да демонстрира охолен начин на живот, да се облича с тоалети от последните колеции на световни брандове и да посещава почти всяка седмица луксозните салони, където цените започват от 100 лева, след като не може да плати за операциите и за лечението си.

Още по-странна бе реакцията на красавицата. Вместо да отговори на въпросите, тя реши да заличи мненията, които не я устройват и по този начин подсили съмненията, че може би в думите на непознатите има истина.

„Галерия“ я е потърсил за коментар, но Кристин не пожелала да говори. Още преди месеци скъпите дрехи, с които се облича, станаха повод за негативни реакции. Тогава Илиева заяви, че част от роклите й са подарък, а други са купени с пари от модните й ангажименти. Но не пожела да каже защо, щом има нужда от средства, не ги продаде, а проси от хората…


image0 (9K)