Кой е пророческият сън на всяка зодия!

Всички сме чували за тълкуване на сънища и пророчески сънища, но астролозите смятат, че някои хора са по-склонни да виждат бъдещето насън, други не чак толкова и това зависи от зодията. Но без значение колко „чувствителни“ сме към това, което предстои, всеки от нас има определен сън, който е пророчески и на който трябва да обърне по-специално внимание. Ако той е приятен и сте се събудили с усмивка, значи ви предстоят хубави неща. Но ако е бил ужасен кошмар, то предприемете мерки наяве, за да предотвратите случилото се в съня.

Водните знаци – Риби, Рак, Скорпион

Тези знаци най-често сънуват пророчески сънища. При Рибите сънят е свързан с деца или с хазарт. Например, ако Риба сънува, че печели от лотарията, то нищо чудно след броени дни да получи неочаквана сума пари. Но ако сънува, че губи в казиното, трябва да се пази от кражба или необмислени харчове. Ако пък сънува щастливо дете, това е знак за предсоятщи приятни събития. Ако детето плаче, значи да внимава с поведението си към близките. Може би ги наранява повече, отколкото предполага.

При Рака сънят е свързан с екскурзия или далечни земи и почти винаги е на късмет. Трябва да се притеснява, ако въпросната екскурзия е опасна или нещо все не е по план. Тогава да не предприема пътувания или нови начинания.

А при Скорпионът пророческия сън е свързан с изпит, кариера или гласове. Ако Скорпион се яви на изпит на сън обикновено е знак, че скоро му предстои изключително важно събитие. Ако сънува, че го повишават или го поздравяват в службата, значи нищо чудно именно това да се случи. И обратното – критики в службата на сън са заплаха за уволнение наяве. Ако пък сънува ангели или чува непознат глас в съня си, се смята, че това наистина е неговият пазител, който се опитва да му каже нещо.

[ad id=“236993″]

Въздушните знаци – Близнаци, Везни, Водолей

Представителите на тези зодии в никакъв случай не бива да пренебрегват сънища, свързани с човешките взаимоотношения и наука. Пророческите сънища на Везните и Близнаците са свързани с отношенията. Ако сънуват кавга с любимия, е твърде вероятно още на следващия ден сериозно да се скарат. Ако сънуват изневяра, това обикновено означава, че те самите са се държали лошо с половинката си. Ако пък сънуват щастливи отношения, значи именно такива ги очакват. Дори могат да сънуват предстояща среща с любим човек. Те често сънуват как по телефона (или на вратата) звъни някой и като отворят очи, той след секунди наистина звъни.

Водолеите сънуват пророчески сънища, свързани с науката. Много често правят някакво голямо откритие именно в съня си. Ражда им се велика идея, която не са успели да измислят наяве. И съветът към тях е задължително да я реализират! Ако, обаче, в съня си се чудят и мъчат върху нещо научно – примерно да запаметят урок, да поправят уред, да им се получи лабораторният експеримент или нещо подобно, да знаят, че ще срещнат трудности при реализиране на плановете си.

[ad id=“236999″]

Огнените знаци – Овен, Лъв, Стрелец

Тези знаци са способни да пророкуват насън събития от световен мащаб. Често сънуват себе си като обект на обожание от страна на противоположния пол, но това не са пророческите им сънища. И за трите зодии пророческите сънища имат едно правило – този, който сънува, да е в ролята на крал, генерал, политик или друга важна знаменитост. Яви ли им се такъв сън, най-добре на сутринта да си го запишат. И после внимателно да обмислят всяко действие и решение, взето на сън, до какво е довело, както и какви биха били мотивите за вземането му. Защото наяве ги очаква нещо подобно – да попаднат в ситуация на важни избори и решения, които много ще си приличат с тези в съня.

При Лъва, пророчески също е сънят, в който има ярка светлина или някакъв необичайно искрящ предмет.

[ad id=“237001″]

Земните знаци – Телец, Дева, Козирог

Те много рядко имат пророчески сънища а и често не помнят дали изобщо са сънували. Но след като прочетат следващите редове, може би ще обърнат специално внимание на пророческите си сънища и ще ги запомнят.

Телецът има дарбата да предвижда успехите си. Затова нека не омаловажава сънища, в които има монети или звън на монети. Това е знак, че ще му се отдаде възможност за печалба, която не бива да изпуска.

При Девата и Козирогът пророческите сънища са свързани с някаква домакинска работа или чистотата в дома им. Например сънуват, че подът в хола е страшно мръсен. Това е знак, че са се захванали с нещо, което няма да доведе до добро. И обратното – ако сънуват, че домът им е топъл и чист, значи ги чакат дни на щастие и любов. Ако пък сънуват, че мият съд, но той си стои мръсен, значи ги чака проблем, който ще отнеме доста време и усилия, докато се разреши.

Разбира се, винаги имайте предвид, че сънят ви може да пресъздава и някакви вътрешни страхове и дилеми. Затова преди да го обвържете с бъдещето, помислете дали всъщност не ви дава отговори за нещо, което ви вълнува в момента и което ви е страх да признаете.

Източник: beu.bg


image0 (9K)