Кой влезе в Big Brother: Most wanted

Big Brother: Most Wanted: 12 ярки риалити личности, 12 силни характера, 12 готови за победа участници прекрачиха прага на най-известната Къща при големия старт на шоуто, за да дадат начало на един сезон, за който дълго ще се говори, а Big Brother започна с изненадите към тях още с влизането им в Къщата.

Пръв прага на Къщата прекрачи победителят в първото издание на VIP Brother – Константин. С участието на толкова опитен играч Големият брат намекна, че предстои изключителен сезон.

[ad id=“255238″]

Константин веднага се сдоби с достойна конкуренция в лицето на втория участник в най-криминалния сезон на риалитито – Димитър Ковачев – Фънки.

Трета в Къщата влезе първата представителка на нежния пол – Людмила Захажаева, макар че самата тя се сравни с “една голяма бомба, един взрив”.

Участието във VIP Brother 2015 година е “най-емоционалният и най-хубав момент” за модела Светлана Василева, която влезе четвърта в Big Brother: Most Wanted.

Победителят във VIP Brother 2015 Джино Бианкалана е петият участник в шоуто.

Положението за Джино стана нетърпимо, когато в прерията се озова най-неприятният и дразнещ за него Съквартирант – певицата Луна. „Ако някой се плаши от мен, да не влиза в Big Brother. Аз съм такава каквато съм – хубава, лоша, това съм аз – оригинал“, обяви попфолк дивата.

„Аз съм Динко от Ямбол. И хората ме познават като Динко от Ямбол. Не ме притеснява и не ми пука нито от ВИП-ове, нито от някакви напудрени, дето стъпват по жълтите павета. Това е държавата на Динко. Българите обичат мъжкарите“. Така се представи шестият участник в Big Brother: Most Wanted.

Седмият Съквартирант в риалитито също се слави като лошо момче. „Живял съм в Бронкс, Ню Йорк, САЩ от много малък. Доста, доста малък – 8-9-10-годишен, много back in the days. Участвал съм в сбивания, мелета и всякакви такива неща в Бронкс. Имал съм проблеми със закона, да. Това са стари неща, не е нещо кой знае какво, мисля, че съм си и платил за присъдата“, разказа рапърът Dee F.O.

Прагът на Къщата прекрачи още една участница във VIP Brother 2015 – Зорница Линдарева.

Следващата звезда в най-криминалния сезон на шоуто е един истински бунтовник – класиралият се на второ място в Big Brother 2015 Кирил Симеонов.

В Big Brother: Most Wanted участие ще вземе и попфолк дивата Дебора. „В Къщата на Big Brother влизам най-вече да се забавлявам. Жените да внимават да не ми се правят на интересни, защото ще хвърчат екстеншъни. Не обичам да ми се правят на кифли, защото аз самата не съм такава и не обичам такъв тип поведение, а някой настъпи ли ме, може да го отнесе доста сериозно. Възможно е в Къщата на Big Brother да открия някое свястно момче, знае ли човек?“, загатна певицата.

Последна в Къщата влезе пиар специалистът Мариела Нордел.

Съквартирантите все още нямат представа, че са разделени от невидима граница на две групи с различна съдба. Много скоро Людмила Захажаева, Джино Бианкалана, Луна, Dee, Зорница Линдарева и Дебора ще се отправят към индианските прерии. Дали обаче Фънки и Константин не сгрешиха при избора на членовете на своята банда?

Източник: НОВА ТВ


image0 (9K)