Койна Русева опасно близка с Димитър Баненкин

Опасно близки са станали в последно време актьорите Койна Русева и Димитър Баненкин от хитовия сериал „Скъпи наследници“.

[ad id=“225664″]

Освен че са неразделни по светски събития, двамата отбелязаха заедно рождения ден на русокосата фурия в Царево! Отправили се към морето още на 1 май и прекарали дните, тичайки боси по плажа. На снимките от идиличната почивка се вижда как Баненкин и Койна се наслаждават на коктейли в холивудска прегръдка и изглеждат допълващи се взаимно – като в захаросан филм.

[ad id=“263680″]

Феновете им вече са в екзалтация! Надяват се любимите им герои от сериала да станат нещо повече от приятели. Това обаче е малко вероятно, тъй като сърцето на синеоката Койна отдавна е заето от съпруга й и трите им деца. Което не й пречи да нарича галено Баненкин „мило“, а той да й се обяснява публично в любов. Пък било то и приятелска.

[ad id=“236999″]

Приближени до Баненкин загатват и че пътуването до Царево за рождения ден на Койна е по негова идея. Той решава да я изненада, водейки я на едно от своите специални места. Освен приятелските изненади в тесен кръг Койна успява да отбележи и първа баня за това лято – заедно с близката си приятелка и актриса от „Скъпи наследници“ Искра Донова, която също е част от звездния антураж на рожденичката.

http://BNews.bg


image0 (9K)