Кои са тези 9 вида поведение на жените, което отблъсква мъжете

В една  връзка партньорите си показват един на друг както своите най-добри страни, така и най-лошите черти от характера си.

По принцип е доста трудно да се угоди на една жена, но има и такива, за които усилията на партньора им не означават нищо. Тези дами постоянно изискват нещо от мъжа до себе си, без да оценяват малките жестове, които той прави за тях. Това потиска представителите на силния пол и те се отдръпват.

Кои са те:

1. Маниачка на тема контрол

Има жени, които искат да имат пълен контрол над връзката, поставяйки мъжа „на мястото му“ многократно. Те гледат на себе си като на „по-важната“ половинка. Този тип жени вбесяват мъжа до себе си като непрекъснато го критикуват и му правят забележки за щяло и нещяло, пише tialoto.bg. Мъжът започва подсъзнателно да се чувства така, сякаш жената ограбва неговата мъжественост.

2. Жената – майка

Има един вид жени, които обичат да се държат като майки към своите партньори. Тези жени задушават половинките си като все се тревожат за тях. Освен това този тип жена е склонна да поема твърде много върху себе си – тя се товари с всички радости, всички скърби, всички възходи и падения в отношенията и така оказва натиск върху самата себе си.

3. Жената-вамп

Жената вамп е страхотна, но само за известно време. Тя умее да привлече мъжа в ръцете си, като залага на своята сексуалност. С други думи, тя контролира партньора си със секс. Причината, поради която тя саботира връзката е, че по същество манипулира и изнудва партньора си и той в даден момент започва да негодува.

4. Девойката в беда

Концепцията за „девойката в беда“ е проста: Момчето среща момичето, спасява го и двамата заживяват щастливо след това. Може да звучи романтично и лесно, но тази връзка е успешна за кратко. В дългосрочен план няма жена, която вечно да бъде в беда, а мъжът до нея не може все да го играе герой – твърде изтощително и нереалистично е. В края на краищата, мъжът започва да се възмущава от мрънкащата, мързелива и некомпетентна жена до себе си.

5. Жената-дразнител

Има  жени, които обичат да дразнят човека до себе си нарочно. В началото на връзката това е забавно, но след време носи голяма неудовлетвореност от отношенията. Умишлените дрязги между партньорите изграждат стена между тях. Мъжът започва да се чувства неудовлетворен, неадекватен и самотен.

6. Принцесата

Когато една жена играе ролята на „принцесата“, тя мисли много по-малко за отношенията си, но много повече я е грижа за самата нея. Тази жена залага прекалено много на външния вид. Няма нищо лошо в това да полагате грижи за визията си, но силният грим, тежкият парфюм, екстеншъните за коса и скъпите дрехи невинаги действат на мъжете по начина, по който дамите мислят.

7. Досадницата

Тя държи да прекарва колкото може повече време с човека до себе си. А може би си е пренесла багажа при него още след първата им среща. Тази жена не спира да звъни на партньора си, докато не са заедно, а ако той предпочете все пак да излезе с приятелите си вместо с нея, тя ще го приеме като смъртна обида, за която ще си отмъсти възможно най-скоро.

8. Мърлата

Не всички мъже държат жената до тях да е гримирана и нагласена, но едва ли има някой, който да не обръща внимание на хигиенните навици. Неприятната телесна миризма, зацапаните дрехи и обувки са в състояние да отблъснат и най-невзискателния мъж.

9. Кариеристката

Тя е борбена и устремена личност. Знае какво иска и как да го постигне. Кариерата обаче за нея винаги остава на преден план, а мъжът мрази, когато жената го пренебрегва заради нещо подобно. В един момент той се уморява да е номер 2  в живота на любимата си и просто си тръгва.

tialoto.bg


image0 (9K)