Кои са слабостите на жените, родени през март?

Чарът е заложен в природата на всяка жена, родена през март, но като изключим тази обаятелност, мартенските жени също си имат  слабости.

[ad id=“225664″]

Първото, което забелязвате в жените, родени през март, е тяхната елегантност и женственост, примесена с разнородни интереси и креативност.

Жената, родена през март, няма желание да контролира мъжа до себе си, напротив – тя посреща всичките му капризи с невероятно търпение, но при условие че и той задоволява нуждата й от любов и внимание. Тази нужда става все по-голяма с възрастта и отговорностите върху мъжките плещи стават все по-огромни. Мартенската жена приема партньора си като супергерой, способен да разреши всичките ѝ проблеми, тя му вярва безрезервно и подкрепя мечтите му като свои собствени.

Като съберем вродения чар на мартенската жена с тази нечовешка търпеливост към мъжкото его и прибавим малко топлина и ентусиазъм, веднага разбираме защо мартенската жена успява да пленява мъжките сърца. Тя е като самата пролет – изтъкана от вълнение и любов. Тя ще направи и най-нещастния мъж в щастливец.

[ad id=“236993″]

За да заплени мъжкото сърце, на тази жена й трябва само един разговор, след който мъжът се чувства много по-спокоен и най-важното – разбран. Мартенската жена умее да разгадава душите на хората и мигом разбира какво мъчи събеседниците й и какво им е на сърцето. Най-хубавото е, че тя никога не съди другите, а им предлага топлото си съчувствие. Е, как да не я обикнеш?

В личен план не е свръхамбициозна, на нея и малкото й е достатъчно. Тя не ламти за слава, а копнее за малките неща – за уютен дом, малко свобода и много обич. Тя пренася тази неамбициозното и върху мъжа си –тя не го подтиква да си намери по-високоплатена работа, не го ръчка да върви нагоре по социалната стълбица, тя просто иска той да е до нея и винаги, ама абсолютно винаги да е на нейна страна.

[ad id=“236999″]

Това е един от леките недостатъци на мартенската жена – тя трудно приема, че не е права и понякога си е голям инат. Ако усети, че половинката й не е на нейна страна или пък че две нейни приятелки са се видели, без да я поканят, тя става много раздразнителна и може дълго да се сърди за най-малката глупост. Не бързайте да съдите мартенската жена, тя просто е много емоционална и чувствителна и понеже никога не би предала любимите си хора, приема всяко малко „предателство“ като най-жестоката обида.

Мартенската жена наистина е най-чувствителната от всички жени, ако искате да спечелите сърцето й, никога не бъдете агресивни или твърде напористи – тя не си пада по такива неща. Лошото е, че е склонна да търпи партньори, които не се отнасят добре с нея. Ако в началото на връзката всичко е наред, дори по-късно той престане да я уважава и да се държи зле с нея, тя пак е готова да търпи в името на някогашната им любов. В такива моменти трябва да се намесят нейните приятелки и да я измъкнат от капана на подобна съсипваща връзка.

Важно е да отбележим, че родителите на мартенското момиче също трябва да се отнасят деликатно с нея, вместо да бъдат много строги, защото авторитарният подход ще я направи твърде плаха и вместо да разцъфне като красиво цвете, тя ще си остане малко зрънце, което цял живот ще изпълнява нарежданията на другите.

[ad id=“237001″]

Друга особеност на жената, родена през март, е че тя е истинска мечтателка и идеалистка. Да, много не я бива във финансите и в спестяването, но иначе се справя чудесно в социалната сфера. Тя винаги подхожда непредубедено към новите запознанства и си представя как този човек ще е новата й най-добра приятелка или следващата й любов.

Тъй като подхожда толкова позитивно към всеки, не е трудно да бъдете запленени от нейната личност. Тук трябва да вметнем, че винаги й е приятно да се запознава с нови хора, но никога не би направила първата крачка в любовта. Тя разчита на намеците, ако пък отсрещната страна не ги разбира – много жалко, защото тя никога не би се престрашила да постави открито въпроса. Ами ако й откажат? Тя е толкова чувствителна, че предпочита да живее в неведение за истинските чувства на човека, когото харесва.

Като заключение ще кажем, че мартенската жена се опитва да си придава твърдост, защото иска да изглежда безстрашна и способна на всичко. В някаква степен тя наистина е способна да сътвори чудеса и да постигне всичко, което желае, но дълбоко в сърцето си винаги ще си остане нежното момиче, което копнее за любов и грижа.
dama.bg


image0 (9K)