Кои са зодиите, които винаги усещат лъжата

Има хора, които се доверяват лесно и се заблуждават, когато чуват онова, което искат или очакват.

[ad id=“225664″]

Те страдат от неприятните изненади в живота, защото обикновено не очакват нищо лошо и си живеят най-безгрижно. Понякога с времето се научават да бъдат по-предпазливи, но до тогава има да научат доста уроци.

Но има и хора, които са мнителни и склонни понякога да търсят под вола теле. Те винаги са предвиждали неприятните последствия.

Освен това са надарени с „детектор“ на лъжата, който долавя и най-изкусните актьори на лъжи.

[ad id=“238430″]

Ето кои са те:

1. Дева

Тези определено не можеш да ги преметнеш с разни сцени и красиви думи. Защо ли? Ами защото те са измислили лъжата и постановките!

Мъжете от този знак се славят с таланта си да свалят звезди на дамите, а жените Деви са големи хитруши, които сякаш са създадени за Холивуд.

Като добавим силно аналитичното мислене на земния знак и внимание към детайла – нищо не пропуска погледа на Девата!

Освен това те помнят всичко, което сте казали някога и могат лесно да засекат несъответствие във вашите искрени обяснения. При целия този талант как мислите, че някой може да излъже Девата?

[ad id=“236993″]

2. Водолей

Родените под този знак знаят много за хората, но показват твърде малко. Те са общителни и опитът в комуникацията с толкова много хора ги е направил доста обиграни в усещането за езика на тялото.

Въздушният знак е способен да опознае някой толкова добре колкото той сам се познава, защото умее да изслушва и предразполага хора да споделят с него дори най-съкровените си тайни. Ето защо да излъжеш Водолея е доста трудна задача.

3. Скорпион

Скорпионите обичат да разучават подробно хората, от които се интересуват. Те ще разпитат всички и ще положат доста усилия, за да са наясно с какво си имат работа.

Всичко това обаче вие едва ли ще научите. Ето защо, когато опитате да представите себе си в друга светлина Скорпионът няма да се хване – той вече знае всичко за вас.

За водния знак е много важно да знае истината, той мрази да бъде лъган и някой да го прави на глупак.От друга страна Скорпионът е доста прикрит по отношение на собствените си слабости и грехове.


image0 (9K)