Кои зодии винаги закъсняват?

Може би ви е трудно да ставате сутрин рано? Не можете да се справите с всички сутрешни задачи навреме? Имате близък, който винаги чакате?

[ad id=“225664″]

Вижте дали вие или някои от обкръжението ви не е точно от тези 3 зодии?

Ето кои са хората от хороскопа, които винаги бързат и не стигат на време!

Зодия Телец

Опитват се да свършат всичко наведнъж. Да се справят със сто задачи сутрин или когато трябва да излязат от вкъщи никак не е лесно, нито за сръчните Телци, нито за някой друг. Не успяват да се справят с времето и се опитват да го надбягат, но това няма как да стане. Имат навика да закъсняват и да отлагат срокове, но това никога не е чак фатално. С чар и усмивка успяват да се измъкнат от всяка ситуация. Разбира се закъсненията често им създават много проблеми, но те бързо свикват и намират начин да се справят.

[ad id=“263680″]

Зодия Близнаци

Просто обичат да се мотаят! За тях не е важно, че някой ги чака. Предпочитат да се извинят и да се направят, че нищо не се е случило, отколкото да побързат и да развалят някой от ритуалите си. Понякога са малко мудни, което може да изнерви и най-търпелите хора. Държанието им на примадони може да им изиграе лоша шега на работното място или сред приятелския кръг.

Зодия Дева

Често са разсеяни и мислят повече за живота и вселената, отколкото върху това колко е часа и колко време им трябва да стигнат от едно място до друго. Не успяват да направят добра преценка на времето, с което разполагат и това е най-голямата причина за закъсненията им. Винаги им се случва нещо по пътя, което ще ги отдалечи от целта или ще бъде важната причина да не стигнат на време.
dunavmost.com


image0 (9K)