Кое е убитото момиче в София и кой зверски прекрати живота ѝ?

За съжаление днес тема номер едно е бруталното убийство на млада жена в София, станало в събота, на 23 юни. Подробности по случая бяха съобщени от главния прокурор Сотир Цацаров.

ubiec_sofia_na_mlada_jenaБЛИЦ показа първа снимка на убиеца, пребил, а после заклал приятелката си – студентка от Датския колеж. Той е имал семейство, но се е развел заради многократно насилие върху съпругата си. Жесток, брутален, опасен – така го описват тези, които са го познавали. Убиецът е заловен по-късно в Созопол.

Младото момиче е от Лом. Жестоко убитата красавица се казва Виола Николова. По думите на хора от крайдунавския град тя отдавна е напусналаviola_resized родното си място, за да учи. Според жителите на Лом тя отпътувала заедно с майка си, пише „Конкурент“. Бащата на Виола все още живее в Лом. Той е учител. Работи като преподавател в близко село.

[ad id=“226585″]

Очаквайте кой е убиецът на младата студентка, от коя известна столична фамилия произхожда и какви други зверства е извършвал. Семейната история на една фамилия.

Източник: БЛИЦ

Нови шокиращи подробности за кървавото убийство на младата жена в София


image0 (9K)